Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Mirkvásári öreg tölgyfás legelő

Mirkvásári öreg tölgyfás legelő


Mirkvásár mellett található egy különleges tölgyfás legelő. Itt csodálhatjuk meg az ország egyik legöregebb, több mint kilencszáz éves tölgyfáját, a Kárpátok öregét is.

A Románia legszebb fái projekt keretében készült felmérés szerint a mirkvásári öreg tölgyfás legelőn több mint 400 darab, zömében 200-400 éves, de 600, sőt egy 900 éves tölgyet is találunk, mely az ország egyik legöregebb tölgyfája.

A Kárpátok örege, az arboriremarcabili.ro webhelyen található...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Kincskeresés

Keressétek meg a Mirkvásári öreg tölgyfás legelő rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Mirkvasar templom
Alsorakosi temeto
Sukosd Bethlen varkastely Alsorakos
Alsorakosi vulkanikus krater

Hozzászólások
Pixel
Románia legjei...
Tiszta és kellemes legelő...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc