Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Sólyomkő-szikla Kirulyfürdő felett

Sólyomkő-szikla Kirulyfürdő felett


A kirulyfürdői diáktábor déli végétől egy szekérút fordul hirtelen jobbra és vissza. Turistajelzéseket találunk itt, nekünk a kék pont jelzést kell követni Somkőháta felé. Sólyomkő feliratú tábla fogja majd jelezni a kitérőt a kilátó felé.

Nyolc évvel ezelőtt, amikor először jártam itt, a szikla alá érve, ráköszöntem egy bácsira, aki éppen arra jött. Kiderült, hogy pont a szikla alatt lakik, és szívesen átenged az udvarán, mert a kertjéből lehet a leggyorsabban megközelíteni a sziklát.

Elég gyorsan fent voltam a kilátón, miután megmásztam a meredek...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Turista látnivalók

Keressétek meg a Sólyomkő-szikla Kirulyfürdő felett rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc