Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Kalibáskő Gyermekvilág

Kalibáskő Gyermekvilág


A Kirulyfürdői letérővel szemben, a jelenleg zárt Kalibáskő vendéglő mellett, egy kis erdei játszótér áll üresen. Most csend van, nem játszanak itt gyerekek, a kapu pedig zárva.

Valakik mégis használhatják a helyet, mert a drótkerítés meg van rongálva, át lehet lépni rajta. Talán a környékbeli hétvégi házak tulajdonosainak gyerekei fedezték fel maguknak a helyet. Vagy átutazó személyek piknikeznek itt, időnként, jogtalanul....

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Játszótér
Játszótér
Váracska bástyákkal
Váracska bástyákkal
A felnőttek helye
A felnőttek helye
Asztalok és padok
Asztalok és padok
Gyermekvilág
Gyermekvilág
Törpike
Törpike
Játszótér - 1
Játszótér - 1
Játszótér - 2
Játszótér - 2
Játszótér - 3
Játszótér - 3

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Kalibáskő Gyermekvilág rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Opalbarlang
 • Banyaureg Gyepu patak
 • Hargita liget
 • Regi kokereszt Gyepu patak
 • Kalibasko

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Játszótér

  Ezt sem volt nagy ördöngösség megtalálni...
 • A játszótér tele volt

  A pünkösd előtti pénteken utaztam erre...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc