Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Bazsarózsák dombja - Ciucurova

Bazsarózsák dombja - Ciucurova


A botanikus természeti rezerváció 51 hektár területén Dobrudzsára jellemző xeroterm, azaz száraz, meleg éghajlaton növő erdő található, melynek védelmében nyílik a csodálatos bazsarózsa.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Bazsarózsa
Bazsarózsa
Pihenőhely
Pihenőhely
Mohos tölgy
Mohos tölgy
Szegfű?
Szegfű?
Terülj asztalkám
Terülj asztalkám
Bazsarózsa szirom nélkül
Bazsarózsa szirom nélkül
Szirmok távozóban
Szirmok távozóban
Hírmondó
Hírmondó
A hírmondó közelebbről
A hírmondó közelebbről
Hangyák birodalma
Hangyák birodalma

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Bazsarózsák dombja Ciucurova rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Kozluk-forras
 • Jakobdombi to
 • A sarkany hata Maria kovei
 • Dobrudzsa szorosa
 • Ulmet falu kogombai

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Terülj asztalkám teríték nélkül, bazsarózsák szirom nélkül

  Észak felől érkezvén, egy letérővel hamarabb tértem le...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc