Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Tölgyfa a Nagy Murgó alatt - Uzonkafürdő

Tölgyfa a Nagy Murgó alatt - Uzonkafürdő


A Nagy Murgó északkeleti részén, az erdő szélén, egy 4 m kerületű kocsánytalan tölgyet láthatunk. A törzsének alsó része meg van repedve.

A közelében, kb. 200 m-re északnyugatra, egy 3 m kerületű bükkfát találunk. Mindkét említett fa a Nagy Murgó körüli ösvény mellett található....

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
A tölgyfa repedése
A tölgyfa repedése
Az erdőből nézve
Az erdőből nézve
Ritkás lombozat
Ritkás lombozat
Mohás fa
Mohás fa
A hasadás
A hasadás

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Tölgyfa a Nagy Murgó alatt Uzonkafürdő rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Bukkfa a Nagy Murgo alatt
 • Nagy Murgo
 • Uzonka forras
 • Nagy Murgo alatt a Hatodon
 • Hatod teto

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Csavargás a Murgó alatt

  Egy honismereti túra alkalmával, amíg készült a parázs a szalonnasütéshez, elindultam kincskeresésre...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc