Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Bükkfa a Nagy Murgó alatt - Uzonkafürdő

Bükkfa a Nagy Murgó alatt - Uzonkafürdő


A Nagy Murgó északi részén, az erdőhöz közel, a legelő területén, egy 3,6 m kerületű bükkfát láthatunk.

A fa mellől látványos a rálátás Uzonkafürdő házaira és környékére....

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdély és Székelyföld kirándulóhelyei

Keressétek meg a Bükkfa a Nagy Murgó alatt Uzonkafürdő rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Uzonka forras
Tolgyfa a Nagy Murgo alatt
Nagy Murgo
Nagy Murgo alatt a Hatodon

Hozzászólások
Pixel
Második találat csavargásom alatt...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc