Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Transzhargita
Nagy Mihaly
Oltarko Szentegyhazasfalu
Malnavesz sziklaja

Hozzászólások


Kígyó-vízesés a Vargyas-patak oldalágán

Kígyó-vízesés a Vargyas-patak oldalágán


A Szentegyházasfaluból a Madarasi Hargitára vezető út mellett, a mini vízierőműtől északra kb. 600 méterre, a Transzhargita rejtekhely út melletti sziklabástyájától kb. 300 méterre délnyugatra, a Vargyas-patak egyik baloldali mellékága hatalmas erővel zúdul alá a hegyoldalon.

A patak nevét nem ismerem, a román katonai térképen Ioca névvel van feltüntetve, az Erdély hegyei sorozat Hargita térképén Nagy-patak néven szerepel. A Meggyes-mező északi részéből ered, és kacskaringózva, egy hosszú és folyamatos zuhatagot képezve ömlik a Vargyas-patakba.

A Kígyó-vízesés nevet én adtam neki, a zuhatag szerpentinező,...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdély kirándulóhelyei

Keressétek meg a Kígyó-vízesés a Vargyas-patak oldalágán rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.02 másodperc