Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Somostetői színpad - Marosvásárhely

Somostetői színpad - Marosvásárhely


A Somostető nyugati szélében, közel a gyermekvasút déli állomásához, egy szabadtéri színpadot találunk. Hosszú évekig elhanyagolt állapotban volt, de jelenleg fel van újítva. Új padokkal, felújított színpaddal és nézőtérrel.

A nézőtér tetejéből szép kilátás nyílik a városra. A nézőtér feletti vendéglátó egység kissé kisajátította a helyet, de a szabadtéri színpad továbbra is megközelíthető. Meg lehet itt pihenni, mielőtt elindulnánk felfedezni a környék rejtekhelyeit....

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
A színpad
A színpad
Nagyszék
Nagyszék
Háromszék
Háromszék

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Somostetői színpad Marosvásárhely rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Allatkert Somosteto
 • Hiperbolikus napora
 • Botanikus kert Marosvasarhely
 • Minotaurusz
 • MOGYE Konyvtar

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Időhúzás

  Ma láttam, hogy megjelent ez a rejtés...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.07 másodperc