Pixel

Szelídgesztenyés - Csere-erdő - Marosvásárhely Rejtekhely - Kapcsolat - Bejelentkezés
 

Szelídgesztenyés - Csere-erdő - Marosvásárhely

Szelídgesztenyés - Csere-erdő - Marosvásárhely


Egy, a Csere-erdő alatti és a marosvásárhelyi Belvedere-lakónegyed feletti kilátópontot indultam megkeresni, térképen bejelölt pont alapján. A helyszínen csak egy kis, parkolásra alkalmas helyet találtam, ahonnan bokrok takarták a kilátást a városra. Nem tartottam rejtésre érdemes helynek, ezért felsétáltam az erdő széléig, egy jobb kilátópont reményében. Az erdőben sétálva bukkantam rá a jobb időket is megélt, szelídgesztenyés tisztásra, a Kishegyszőlő felőli oldalon.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.

Néhány kép a Szelídgesztenyés - Csere-erdő - Marosvásárhely képtárból:

Gyökerek
Gyökerek
Kopár és száraz ágak
Kopár és száraz ágak

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a rejtekhelyhez tartozó fotóalbumba!

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Keressétek meg a Szelídgesztenyés Csere-erdő Marosvásárhely rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Rejtekhely android alkalmazás

A Rejtekhely-keresés Erdélyben android alkalmazása nagymértékben megkönnyíti a közeli turisztikai látnivalók azonosítását, a rejtekhelyek keresését, illetve a megtalálások bejelentését.


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
Csere-erdő Marosvásárhely
Csere-erdő Marosvásárhely Marosvásárhelytől dél-keletre található a marosvásárhelyiek egyik kedvenc kiránduló- és gombászhelye, a Csere-erdő.
A parkoló panorámája Belvedere lakónegyed Marosvásárhely
A parkoló panorámája Belvedere lakónegyed Marosvásárhely A parkoló panorámája - Belvedere lakónegyed - Marosvásárhely.
Sapientia Tudományegyetem tava Marosvásárhely
Sapientia Tudományegyetem tava Marosvásárhely Három hektáros területen mintegy 2000 növényfajt ültettek a Sapientia-EMTE marosvásárhelyi kampuszának környékére.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről a közelben? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket!


Felhasználóink lehetőségei

Pixel
 • Hozzászólás és bejelentés
 • Keresés kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Rejtekhelyek adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Gps koordináták több formátumban
 • Koordinátáinak és segédpontok letöltése
 • Szeretnél hozzáférni a felsorolt lehetőségekhez? Az első lépés a regisztráció.


  Néhány hozzászólás

  Pixel
  • Rejtekfa, gesztenye és lila pereszke - Elég feltűnő ez a rejtekfa, könnyű megtalálni...
  • Sikerült eljutni a bemutatott helyre? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat!  A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.08 másodperc