Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Az Arany-hegy lábánál - Piski

Az Arany-hegy lábánál - Piski


A láda az Arany-hegy lábánál, Piski (Simeria) közelében van. Az Arany-hegy a rejtő kedvenc helye, a Déváról Szászsebesre vezető ut mellett emelkedik. Piskiben fordulj északra Arany falu felé, aztán Algyógy felé. Így a hegy a baloldalon lesz. A láda az uttól pár perces sétával elérhető. De utána menj fel a hegy tetejére is! Csodálatos látvány terül eléd a Marosra, Dévára és Szászvárosra.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Aranyhegy 1
Aranyhegy 1
Aranyhegy 2
Aranyhegy 2
Sánc 1
Sánc 1
Sánc 2
Sánc 2
Kilátás Szászváros irányába
Kilátás Szászváros irányába
Kilátás Déva várára
Kilátás Déva várára

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztrálj a játszóterünkre. Jelenleg több mint 6.500 általunk bemutatott rejtekhely vár arra, hogy felfedezd! Az általunk rejtett geodobozok egyediek. Kevés kivétellel, sehol máshol nincsenek közölve.

Keressétek meg a Az Arany-hegy lábánál Piski rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Kenyer hegy
 • Aranyvar romjai
 • Arboretum Piski
 • Bem emlekoszlop helye
 • Pad-i eltunt magyarok

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Másik láda - A régi ládát nem találtuk, helyén egy másik, 2016-ban rejtett láda van, rengeteg bejegyzéssel...

 • Kincs - Könnyen meglett az Arany hegy kincse...

 • Arany autópálya - Útban az Arany-hegy felé felfedeztük, hogy a Dévát kerülő autópálya 10 kilométere járható...

 • Arany-hegy - Miután a Piski Dendrológiai Parkban egy darabig hiába kerestem az ott elrejtett geoládát, sikerélménnyel ez a rejtekhely szolgált... • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc