Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Carja csucs
Vidal-to
Galcescu-to
Tavak kemenye

Hozzászólások
Re: Mundra-csúcs...
Re: Mundra-csúcs...
Re: Mundra-csúcs...


Mundra-csúcs

Mundra-csúcs


A Páreng-hegység (Parang) magasságát tekintve a Déli-Kárpátnk legnagyobb hegyóriása a Fogarasi-havasok után. A történelmi Magyarország egyik határ pontja a Nagy-Páreng (Mundra-csúcs).

Páreng-hegység
A Párengban az általános gerincmagasság 2000m, amelyből a fő csúcsok több mint 400 m-rel emelkednek ki. A hegységben 30, 2000 m fölötti csúcsot ismer a turizmus, a név és magasság megjelölésével. A Nagy-Páreng 2519m (gps mérés:2525m) az ötödik Romániában.

Megközelítése
További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Mundra-csúcs rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc