Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Katolikus templom Szentivanlaborfalva
Unitarius templom Sepsiszentivan
SZNM 11 Uzon erodtemplom
Mezo-teto Sepsimagyaros

Hozzászólások
Kutyák társaságában...
III. Állomás...
Sírhely...


SZNM 10 Szentivánlaborfalva - Szentiványi sírkápolna

SZNM 10 Szentivánlaborfalva - Szentiványi sírkápolna


Székelyek Nagy Kincskeresése - 10. stáció - Szentivánlaborfalva - Szentiványi sírkápolna

Szentivánlaborfalva turisztikai értékei közé tartozik a település szélén álló, az 1818-ban épült, barokk oromfalas, huszártornyos Szentiványi sírkápolna....

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a SZNM 10 Szentivánlaborfalva - Szentiványi sírkápolna rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.02 másodperc