Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Katolikus templom - Homoródremete

Katolikus templom - Homoródremete


Van egy kicsi falu Székelyudvarhely közelében, de mégis távol tőle, ahová ritkán jár idegen, a polgármester is csak választások előtt látogatja meg. Homoródremete a Nádas-patak völgyében húzódik meg, minden oldalról magas domboktól védve.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Katolikus templom 2
Katolikus templom 2
Katolikus templom 3
Katolikus templom 3
Plébánia
Plébánia
Katolikus templom 4
Katolikus templom 4
Katolikus templom
Katolikus templom
Kapu díszes ajtóval
Kapu díszes ajtóval
Régi ház
Régi ház
A templom melletti utca
A templom melletti utca
Kereszt
Kereszt
A templom távolról
A templom távolról
Szép lehetett
Szép lehetett
Erődítve
Erődítve

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztrálj a játszóterünkre. Jelenleg több mint 6.500 általunk bemutatott rejtekhely vár arra, hogy felfedezd! Az általunk rejtett geodobozok egyediek. Kevés kivétellel, sehol máshol nincsenek közölve.

Keressétek meg a Katolikus templom Homoródremete rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Egykori szelmalom Homorodremete
 • Nagy-aratas Marefalva
 • Gyepes
 • Holloko Homorodkemenyfalva
 • Soskut Homorodkemenyfalva

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Szent Jakab búcsú - Homoródfürdőtől indulva, a Cekenden és a vadonon keresztül közelítettük meg a helyet...

 • Homoródremete látnivalói - Nem a legegyszerűbb eljutni Gyepes faluba, illetve Homoródremetére... • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc