Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Hosszúaszó

Hosszúaszó


Hosszúaszó egy kis település, mely Fitódnak a forrásvidékén Hosszúaszónak nevezett patak völgykatlanában húzódik meg. Közigazgatásilag Mindszenthez tartozik, a csíkszeredaiak egyik kedvelt pihenőhelye.

Időpont: 2012 június 9
A rejtés típusa: Hagyományos geodoboz
Leírás: Pomjánek Béla

Hosszúaszó kőrisfái

Ha Hosszúaszó kápolnájának kőrisfái beszélni tudnának, történelmi évfordulóról mesélnének. 1694. február 13-án 350 tatár tört be a Gyimesekből Felcsíkra. A szentmihályi...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Kincskeresés Erdélyben

Keressétek meg a Hosszúaszó rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Bukk feje Csikmindszent
Xantusz-kapolna
Xantusz-kastely romjai
Csikmindszent

Hozzászólások
Pixel
Megállt az idő...
Fenomén...
Xantusz völgye...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc