Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Kilatas a Nyaradmentere
Reformatus templom Kaposztasszentmiklos
Fatemplom Kaposztasszentmiklos
Akosfalva -

Hozzászólások
Megkerülve a templomot...
Zárt kapu...


Református templom - Nyárádkarácsonyfalva

Református templom - Nyárádkarácsonyfalva


1444-ben Karachonfalva néven jelentkezik a forrásokban. Az 1567. évi regestrumban 3 kapuval jegyzik. Már a reformáció elott egyházas hely.

Entz Géza közlése szerint a régi templom szemöldökkövén az 1496-os évszám volt olvasható. Bodor István 1608-ban egy hold földért egy harangot ad a templomnak. 1661-ben befejezéséről van adat, ami a középkori megújítását jelentheti. 1746-ban kéregetési engedélyt kap az egyházközség, vagyis újra épít vagy javít. 1810-ben...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdély és Székelyföld kirándulóhelyei

Keressétek meg a Református templom Nyárádkarácsonyfalva rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.04 másodperc