Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Kockasliliom 2 Buzahaza
Demenyhaza
Szekelyhodos
Unitarius templom Nyaradszentmarton

Hozzászólások
vékonykarúak elönyben...
Megtaláltam...


Kockásliliom - Búzaháza 1

Kockásliliom - Búzaháza 1


A Kockásliliom a liliomfélék családjába tartozó fokozottan védett növény. A jellegzetes nedves réti, kora tavaszi növény, mely áprilisban tömegesen nyílik. Ottjártunkkor sok virág volt kinyílva, de még sok virág csak bimbós volt. Gondolom, hogy még vagy két hétig tart a virágzás.

A Csíkfalva községhez tartozó Búzaháza település közvetlen közelében található talán Erdély egyik olyan legnagyobb kiterjedésű területe, amelyen erőteljes kockásliliom populáció található, más ritka, védett növény és állatfajok mellett. A mintegy 40 hektáros nedves réten minden tavasszal tömegesen virágzik a kockásliliom,...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdély természeti értékei

Keressétek meg a Kockásliliom Búzaháza 1 rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc