Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Maria forras Marosfo
Szem gyogyforras
Piheno a Fekete-rez fele
Tinkak

Hozzászólások
Ázott doboz...
Tavasz a Grécesen...
Marosfői sípálya...


Gréces-tető

Gréces-tető

Ládagazda: kingasz

Marosfő a Maros és az Olt vízválasztóján, a Marosfői-hágónak nevezett Gréces-nyereg hátán települt. A Csíki- és a Gyergyói-medencét összekapcsoló küszöb egyben a Gyergyói-havasok és a Hargita határát is képezi, bár a küszöb Hargita felőli, déli oldalán emelkedő Gréces-tetőt még kristályos mészkő alkotja.

A Gyergyói- és Csíki-medencét elválasztó, elkülönülten álló Gréces Marosfő felett magasodik. Ha felkapaszkodunk erre a hegyre, remek kilátás tárul elénk mind a Gyergyói-, mind a Csíki-medencére és az őket övező hegyekre.

Valamikor a vakációkban népes volt az ifjúsági turisztikai komplexum, jelenleg nagyrészt...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Gréces-tető rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.02 másodperc