Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Radak-Pekry kastely
Reformatus templom Magyarozd
Reformatus templom Magyarherepe
Evangelikus templom Szasznagyvesszos

Hozzászólások


Református templom - Magyarsülye

Református templom - Magyarsülye


Református templom - Magyarsülye

1319-ben jelentkezik eloször az oklevelekben Syle néven. 1320-ban Syle, 1336-ban Sile, 1461-ben Syle, 1587-ben Sewlye formában szerepel. 1332-ben plébániatemploma van, ebben az évben papja, István a pápai tizedjegyzék szerint 24 dénárt fizet, majd ismét 22 dénárt, 1333-ban 22 dénárt, 1334-ben 20 dénárt, 1335-ben 30 dénárt.

Mai temploma középkori....

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdély kirándulóhelyei

Keressétek meg a Református templom Magyarsülye rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.02 másodperc