Geotrekker
Navigálj valós időben a terepen, segítünk megtalálni a turisztikai látnivalót!
Szentháromság-vízesés - Turisztikai túracélpont-adatbázis - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Szentháromság-vízesés | Hol van ez a hely?

Szentháromság-vízesés..

Térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a terepen valós időben - bejelentkezés után.

***

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Szentháromság-vízesés fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már összesen 22747 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

>>> Fedezzétek fel a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Szentháromság-vízesés! Érdemes regisztrálni!

Szállás

Szállás a közelben


Keress szállást Szentháromság-vízesés közelében, egyszerűen és könnyen!
Kattintás előtt válaszd ki a szállástípust!

Fotóalbum, 7.03 km-re levő látnivalókkal: Secatura-völgyi zsomboly - Bihar-Vlegyásza (48 kép).
14714785681100
14714785821101
14714785841962
14714785881963
Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak a Szentháromság-vízesés közelében?
Galbina-kőköz Fehér megye. Hoanca Apei. Csodavár. E mán igen - Szebb mint a képek mutatják. Galbina-szirt. 11.1 km-re. A szirttől pár lépésre északra találod a ládát, egy nagy daganatot hordozó fa gyökerei között. Galbina körtúra - Eke-túrán voltunk a Pádison. (itt geodobozt is lehet keresni)
Szkerisórai jegesbarlang. Az Aranyosfői vagy Szkerisórai jegesbarlang Románia legnagyobb és leghíresebb jegesbarlangja. Jégverem - Megtaláltam a VI 259-es fát, örvendtem, hogy itt kell legyen a 258-as jel is a közelben. (látnivaló és geodoboz)
Fekete-zsomboly. 11.2 km-re. Jó mély - Azért hóolvadáskor lehet a leglátványosabb, mikor van csapadék bőven, vagy esetleg nagy zivatarok idején, csak akkor nem a legkényelmesebb. Cotelul Dobrestilor kitörés. A helynévnek nincs magyar megfelelője.
[ Fel ↑ ]

Természeti értékek - Bihar megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.
[ Fel ↑ ]

Regisztrált felhasználók lehetőségei

 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Szentháromság-vízesés adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás valós időben a terepen!

Néhány hozzászólás

  Sikerült eljutni a környékre? Tetszett a Szentháromság-vízesés? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen 8224 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

  Turisztikai látnivalók a közelben

  Vércsorog-vízesés
  Vércsorog-vízesés 2.32 km-re
  RH1993 Vércsorog-vízesés
  Rozsdaszakadék
  Rozsdaszakadék
  A Rozsdaszakadék egy 100 m mély árok, mely a vörös szinű talajáról kapta a nevét.

  Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Bihar megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Már 3613 helyszínt mutattunk be.

  [ Fel ↑ ]
  Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2024 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.