Geotrekker
Navigálj valós időben a térképen, segítünk megtalálni az itt elrejtett kincsesládát!
Isten hídja - Rejtekhely-keresés - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Isten hídja

Isten hídja | Hol van ez a hely?

Az Isten hídja, a legnagyobb természetes híd Romániában, és a második legnagyobb Európában. Az egyetlen olyan romániai természetes híd, amelyen keresztül lehet hajtani gépkocsival.

Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a térképen valós időben - bejelentkezés után.

***
Képek: A parkolóból Felfüggesztett illemhely A hídon Kis Zaton-tó Ponoarele-barlang A híd feletti országút Isten hídja A híd lábánál Ponoarele-barlang A barlang bejárata. * A fotókért jelentkezz be a felhasználói fiókodba!

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet az Isten hídja fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már több mint 22.550 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen az Isten hídja! Érdemes regisztrálni!

>>> Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely-keresés Erdélyben geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak az Isten hídja közelében?
Rosec-vízesés. Szép hely csak kicsit száraz ;-) - Voltunk a vízesésnél vagy is a GPS szerint. (érdekes hely geoládával) Nagy-Domogléd-csúcs. Rablóbarlang. Félkész ládaoldalak - Sajnálom, hogy félkész ládaoldalakat fogtatok ki. Kis-Domogléd-csúcs. Serban barlangja. Olán-csúcs. Tucsila-csúcs. Tucsila-csúcs, románul Varful Tucila.
Páfrányos-szoros. Tucsila-nyereg. Tucsila-nyereg, románul Saua Tucila.
Kis-Tucsila-csúcs. 30 km-re. Mikusa-csúcs. Mikusa-csúcs, románul Varful Micusa.
Macska-nyereg. 31.2 km-re. Macska-nyereg, románul Saua Matului.
Szkerisóra köve-csúcs. Szkerisóra köve-csúcs, románul Varful Piatra Scarisoarei.
Moraru-csúcs. Miháld vár. A településtől északkeletre áll az egykori Miháld várának romja, a 15 m magas lakótorony maradványa. (itt geodobozt is lehet keresni)

Isten hídja románul - in limba romana: Podul lui Dumnezeu


Természeti értékek
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Regisztrált felhasználók lehetőségei

 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • A látnivalók adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Isten hídja gps koordináta letöltés
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás valós időben a térképen!

Néhány hozzászólás

  Sikerült eljutni a környékre? Tetszett az Isten hídja? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen több mint 8.200 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

  Turisztikai látnivalók a közelben

  Karrmezők
  Karrmezők
  A karrmező (karrosodás) a vízerózió egyik formája a karszt, azaz a mészkő, dolomit és gipszkőzetekben.
  Rejtett sziklakapu
  Rejtett sziklakapu 15.42 km-re
  RH3416 Rejtett sziklakapu

  Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Egyéb rejtekhelyekében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Eddig több mint 3.550 kihagyhatatlan helyszínt mutattunk be.

  Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.