Vércsorog-vízesés - Rejtekhely - Kapcsolat - Bejelentkezés
 

Cycle Map Vanvucesti Arieseni - környékbeli, gyaloglásra és kerékpározásra alkalmas utak térképe - Fehér megye

Vércsorog-vízesés

Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség. Részletek regisztráció után.

***
Néhány kép: Vércsorog-vízesés... *

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a rejtekhelyhez tartozó fotóalbumba!

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Keressétek meg a Vércsorog-vízesés rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely-keresés Erdélyben nagymértékben megkönnyíti a közeli turisztikai látnivalók azonosítását, a rejtekhelyek keresését, illetve a megtalálások bejelentését.


Rejtekhelyek a közelben:
19675 Vasalt mászóút. 21025 Muncelului-barlang. 24505 Hoanca Apei. 24885 Porcika-nyereg. 24932 Hodobana-barlang. 26790 Galbina-kőköz. 27852 Porcika-zsomboly. 28141 Szkerisórai jegesbarlang. Az Aranyosfői vagy Szkerisórai jegesbarlang Románia legnagyobb és leghíresebb jegesbarlangja. 28483 A Szegyesdi völgy. Rendkívül hangulatos patak-völgy Kisszegyesd határában. 28744 Cotelul Dobrestilor kitörés. Cotelul Dobrestilor kitörés. 28794 Párkány-kitörés. 28963 Csodavár. 29051 Nagy-Kojba. A Nagy-Kojba barlang a Bihar-hegység legmagasabban fekvő telepe, a neve után sziklafalakra utaló Kőház település északi végénél található. 29657 Fekete-zsomboly. 29965 Iker-zsomboly. 31695 Galbina-szirt. E ládával Pádis szívébe, a Galbina-szirtre hívunk Téged.

Természeti értékek - Fehér megye
* A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Turisztikai látnivalók a közelben


Szentháromság-vízesés 2.32 km-re. RH0265 Szentháromság-vízesés
Nagy-Bihar 4.4 km-re. A Bihar-hegység, az Erdélyi-Szigethegység melynek ismertebb perempontja: Nagyvárad, Kolozsvár, Gyulafehérvár, Déva és Arad- Központi, legkiterjedtebb és egyben legmagasabb hegysége.
Hoanca Urzicarului-zsomboly 4.55 km-re. RH2044 Hoanca Urzicarului-zsomboly
Lankás-nyereg 5.62 km-re. RH2383 Lankás-nyereg
Rozsdaszakadék
A Rozsdaszakadék egy 100 m mély árok, mely a vörös szinű talajáról kapta a nevét.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről a közelben? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket!


Felhasználóink lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Keresés kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Rejtekhelyek adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Gps koordináták több formátumban
 • Koordináták és segédpontok letöltése
 • Szeretnél hozzáférni a felsorolt lehetőségekhez? Az első lépés a regisztráció.


Néhány hozzászólás


  Sikerült eljutni a bemutatott helyre? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat!


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói.