Pixel

Gréces-tető Rejtekhely - Kapcsolat - Bejelentkezés
 

Gréces-tető

Gréces-tető

Ládagazda: kingasz

Marosfő a Maros és az Olt vízválasztóján, a Marosfői-hágónak nevezett Gréces-nyereg hátán települt. A Csíki- és a Gyergyói-medencét összekapcsoló küszöb egyben a Gyergyói-havasok és a Hargita határát is képezi, bár a küszöb Hargita felőli, déli oldalán emelkedő Gréces-tetőt még kristályos mészkő alkotja.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.

Néhány kép a Gréces-tető képtárból:

Sziklák
Sziklák
7511
7511
A csúcson
A csúcson
Az Egyeskő
Az Egyeskő
Csíkszentdomokos
Csíkszentdomokos
A Gréces alatt
A Gréces alatt

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a rejtekhelyhez tartozó fotóalbumba!

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Keressétek meg a Gréces-tető rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Rejtekhely android alkalmazás

A Rejtekhely-keresés Erdélyben android alkalmazása nagymértékben megkönnyíti a közeli turisztikai látnivalók azonosítását, a rejtekhelyek keresését, illetve a megtalálások bejelentését.


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
Szem-gyógyforrás Marosfő
Turisztikai látnivalók a közelben A marosfői vasútállomástól a kék pont turistajelzést követve, elhagyva a lakott települést, a Meszes-patakhoz érünk.
Pihenő a Fekete-rez felé Gyergyói-havasok
Turisztikai látnivalók a közelben Marosfőről a piros kereszt jelzésen, az erdő melletti úton haladva, mászva, kiérünk az első havasi legelőre.
Tinkák Marosfő
Turisztikai látnivalók a közelben RH1753

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről a közelben? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket!


Felhasználóink lehetőségei

Pixel
 • Hozzászólás és bejelentés
 • Keresés kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Rejtekhelyek adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Gps koordináták több formátumban
 • Koordinátáinak és segédpontok letöltése
 • Szeretnél hozzáférni a felsorolt lehetőségekhez? Az első lépés a regisztráció.


  Néhány hozzászólás

  Pixel
  • Ázott doboz - A dobozt teljesen beázva találtuk meg és már messziről virított, mert kieshetett a rejtekhelyről...
  • Tavasz a Grécesen - Megvan az odú, a doboz, a boróka, a hóvirág, a tavasz!Marosfő egy igazi virágoskert tavasztól- őszig...
  • Marosfői sípálya - Megnéztük egyúttal a sípályát is...
  • Sikerült eljutni a bemutatott helyre? Megtaláltad az itt elrejtett geodobozt is? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a rejtekhely leírását? Meséld el nekünk a tapasztalataidat!  A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc