Geotrekker
Navigálj valós időben a térképen, segítünk megtalálni az itt elrejtett kincsesládát!
Civilizáció - Göcs - Rejtekhely-keresés - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Civilizáció - Göcs

Civilizáció - Göcs | Hol van ez a hely?

Itt egy parkoló környéke látható, a balavásári hegy Göcs felőli oldalában, amely egy kis erdőfolt mellett helyezkedik el. Amikor a helyet meglátjátok, látni fogjátok azt is, hogy ez egy gyászos hely, amit mi, emberek tettünk ilyenné.

Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a térképen valós időben - bejelentkezés után.

***
Képek: Civilizáció 3 Civilizáció 4 Szeméttelep és illemhely. * A fotókért jelentkezz be a felhasználói fiókodba!

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Civilizáció Göcs fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már több mint 22.550 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel Göcs és a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Civilizáció! Érdemes regisztrálni!

>>> Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely-keresés Erdélyben geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak a Civilizáció Göcs közelében?
Református templom Nyárádszentbenedek. A bencésekkel hozhatók kapcsolatba a Szent Benedekről elnevezett egyházközségek. Mókus? - Marosvásárhely fele menet megálltam megkeresni a nyárádszentbenedeki református templomot, illetve az itt elrejtett dobozkát. (itt geodobozt is lehet keresni)
László István síremléke. Világháborús emlék, valójában László István síremléke, aki ezen a helyen halt hősi halált. A síremlék legalább megvan - Az eredeti koordináta odébb tesz, az erdőbe, és ott semmit sem találtunk. (látnivaló és geodoboz)
Lutheránus templom. Zsiliprendszer. A hőerőműhöz vezető csatornák környékén vagyunk, ennyi zsilipet még sehol sem láttam.
Református templom Backamadaras. Megint bodobácsok leptek el mindent - A rejtek körül is sok volt a bodobács, de mégis sikerült egyből a dobozt kitapogatnom anélkül, hogy érintettem volna a bodobácsokat. (turisztikai hely geoládával) A református templomkert tujabokrai. (érdekes hely geoládával) Evangélikus erődtemplom. Zágor első lakói szászok voltak, akik a középkorban megépítették evangélikus erődtemplomukat. Domáld után - Mitán elhagytam Domáldot, eljutottam az evangélikus templomhoz.
Szászszőlős temploma. Szászszőlős közepén egy egyszerű csarnoktemplom áll , félköríves záródású szentéllyel és négyszögletes ablakokkal.
Református templom. Megkerülve a templomot - Ma újra erre jártam, de most már nem siettem annyira. Evangélikus templom. A falu első írásos említése 1430-ból származik.
Havadtő. A 19-dik században építettek meg a település központjában a református templomot.
Havadtő sírkövei. A határában bőven található sírkőkészítésre alkalmas homokkő. Befagyva - Érdekes ez a temető.
Unitárius templom Nyárádszentlászló. Madárábrázolásos régi sírkövek - A helyszínre érkezve már az alsó kapun beléptem a templomkertbe. Evangélikus templom. A Küküllőközi dombvidék területén, a Magyarós-patak mentén fekszik Küküllőmagyarós helység.
Fatemplom. 10.9 km-re. Fatemplom - Aranyos kis templom.

Különleges látnivalók - Maros megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Regisztrált felhasználók lehetőségei

 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • A látnivalók adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • Göcs térkép, OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Civilizáció gps koordináta letöltés
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás valós időben a térképen!

Néhány hozzászólás

 • Szeméttelep és illemhely - A mai kincskereső kiránduláson annyira volt még időm sötétedés előtt, hogy megkeressem az itt elrejtett geodobozt...
 • Aknák és dobozok - Tetszett ez az aknamezős poén, viszont neked mostanában nem sikerül az aknákat hatástalanítani...
 • Aknamező - Veszélyes ilyen aknamezőn keresni a dobozt, persze senkinek sem kötelező...

Sikerült eljutni Göcs környékére? Tetszett a Civilizáció? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen több mint 8.200 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

Turisztikai látnivalók a közelben

Református templom
Református templom
Elso ízben 1324-ben jelentkezik oklevelekben Sanctus Martinus néven.
Evangélikus templom
Evangélikus templom 5.68 km-re
RH3039 Evangélikus templom Fületelke

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Maros megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Eddig több mint 3.550 kihagyhatatlan helyszínt mutattunk be.

Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.