Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Kurmatura-patak szorosa
Sziklatorony Kurmatura-patak
Kilato Kurmatura-gerinc
Curmatura menedekhaz

Hozzászólások


Zöld sziklavár - Kurmatura-patak - Királykő-hegység

Zöld sziklavár - Kurmatura-patak - Királykő-hegység


A Kurmatura-menedékháztól a Zernyesti-szakadék felé az egyik lehetséges útvonal a kék sávval jelzett ösvény. A Kurmatura-tisztás után a turistaút belép az erdőbe és a patakmeder felett halad. A figyelmes kiránduló több érdekes látnivalót fedezhet fel a patakvölgy sziklavilágában.

Az első egy zöld mohával benőtt, mesebeli kastélyhoz hasonló sziklavár. Érdemes beereszkedni a patak partjához, mert onnan igazán látványos a hely. A patak vize itt egy kisebb szorosban tör utat magának. Egy kisebb zuhatagot is kialakít, ami ilyenkor télen jégbe van fagyva. Rejtekként egy látványos, különleges formavilággal rendelkező...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Zöld sziklavár - Kurmatura-patak - Királykő-hegység rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc