Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Kő-havas farka - Nagy-kő-havas

Kő-havas farka - Nagy-kő-havas


Kő-havas farkának megközelítése leggyorsabban és legkényelmesebben a Petricsika esztena felől lehetséges. Ott ahol a Garcsin völgyéből az Azuga-völgybe átvivő fakitermelő út keresztezi a régi országhatárt, indul a kék háromszöggel, és piros sávval is jelzett túraösvény.

Idáig személygépkocsival is eljuthatunk a Garcsin-völgy mentén, az innen 14 km-re levő Hosszúfaluból. A fakitermelő út elején egy leeresztett sorompó található. Ezt fel lehet emelni, illetve a sorompó melletti házból az őr készséggel kinyitja a számunkra. Az Azuga és a Garcsin vízválasztó gerincén, az ösvényünk mellett sorakoztak valamikor...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Kő-havas farka Nagy-kő-havas rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Irott ko
A Nagy-ko kogombai
Nagyko havas csucs
Csur-kapu

Hozzászólások
Pixel
Nagy-kő-havas farka...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc