Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Hiperbolikus napóra - Marosvásárhely

Hiperbolikus napóra - Marosvásárhely


A Hiperbolikus napóra Dienes Attila szobrászművész alkotása. Marosvásárhelyen, a Nyár utcai kis parkban található. Az emlékmű a Bolyai Alkotótáborban készült 2001-2002-ben.

A bejelentés időpontja: 2012 november 1
Az újrarejtés időpontja: 2021. június 12. ...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Hiperbolikus napóra Marosvásárhely rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Status quo ante zsido temeto
Szinpad Somosteto
Falfirka Mereszseg utca
Katolikus temeto emlekmuvei

Hozzászólások
Pixel
Útba esett...
Csendes este...
A ládagazda rejtésének védelmében...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc