Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Szencsedi-tó vagy Fenyőkúti-tó

Szencsedi-tó vagy Fenyőkúti-tó


A szencsedi nárciszmezőket elhagyva, Fenyőkút felé a kerékpárúton egy tó mellett haladunk el. Nem tudom a tó nevét, nem kaptam semmilyen információt róla.

A térképeken sincs feltüntetve. Ezért amig nincs megfelelőbb név, Szencsedi-tónak vagy Fenyőkúti-tónak nevezem....

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Szencsedi-tó vagy Fenyőkúti-tó rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Szencsedi narciszmezok
Likasko Korond
Medvevar sziklavilag
Szenegetok Kalonda teto

Hozzászólások
Pixel
A kivágott fa új életre kelt és védi a dobozt...
Gumicsizmával...
Az önmagát folyamatosan megújító természet...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc