Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Ökumenikus kápolna - Bekecs-tető

Ökumenikus kápolna - Bekecs-tető


A Bekecs-tető a nyárádmentiek szent hegye. Itt valamikor egy vár állt, ma egy ökumenikus kápolna, amelyet közös összefogással építettek. A kápolna mellől jó kilátás nyílik déli irányba.

A közelben lövészárkokat láthatunk. Két síremlék emlékeztet az első világháboru csatáiban hősi halált halt magyar katonákra.

A Bekecs-tető megközelíthető Szakadátról, a kék kereszttel jelzett útvonalon, az Iszulyka völgyén keresztül. Gépkocsival egészen a Hollós-tanyáig járható az út. Nyárádremetéről,...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Ökumenikus kápolna Bekecs-tető rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Bokecs leve
Vesz-ko
Honved emlekmu Bekecs teto
Mosdoko Bekecs

Hozzászólások
Pixel
Szabályok...
Keskeny kezűek elönyben...
Mutatós elhelyezés...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc