Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Som-kút

Som-kút


A Som-kút a Lucs-tőzegláptól délre, a Lucs melléke és a Súgó-tető között található, nem messze a Csíkszentkirályról Büdösfürdőre vezető út mellett.

Ebből az útból itt lehet átjutni Erdőfülére. A Köves-pataki szakasz csak terepjárókkal járható, ezen a részen túl viszont, a Kormos-patak mentén bár keskeny, de kitűnő aszfalt úton haladhatunk tovább. A Som-kút egy bő hozamú forrás, mellette egy padok nélküli, de asztallal ellátott fedett pihenőhely található....

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Som-kút rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Lucs tozeglap
Vendelne kutja
Szemesko
Hirtelen-puszta

Hozzászólások
Pixel
Rossz helyen kerestem a dobozt...
Eltűnt geodoboz...
Az első megtaláló...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc