Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Bástyakő - Naskalat-hegycsoport

Bástyakő - Naskalat-hegycsoport


A Dánfalvi Naskalat csúcsa alatt elvezető, piros sávval jelzett turista úton haladva, a Naskalat-csúcs irányába, egyszer csak egy bástya alakú sziklatömb emelkedik ki a havasi legelőből.

Megpillantva azonnal beleszerettem, és úgy éreztem ide rejtenem kell. A hely hátránya vagy előnye, hogy esztena közelében van. Nyáron sok a kutya, de van friss sajt! :)

A rejtés időpontja: 2017. október 21.
Rejtekhely geodobozzal ...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Bástyakő Naskalat-hegycsoport rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Danfalvi Naskalat
Javardipatakai Zugo
Naskalat csucs
Hegyi menedekhely Naskalat

Hozzászólások
Pixel
Második próbálkozásra...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc