Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Járabányai mosógép

Járabányai mosógép


Járabányát nyugat felé elhagyva a DJ107R jelzésű úton, az utolső házaktól kb. 300 m-re, van egy nagyon energiatakarékos mosógép. :)

A mosógéptől kissé lentebb a patakon, van egy beton gyalogos híd. Itt érdemes átkelni a patakon, és a mosógép mellé lehet menni. Szemetes kukák is vannak, tele, és sajnos akad szemét a kukákon kívül is. A mosógép melletti épület is nagyon romos....

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Járabányai mosógép rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc