Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Szeder-útkereszteződés - Piricske

Szeder-útkereszteződés - Piricske


Piricske északi végébe érkezve egy útkereszteződéshez jutunk, mely egyúttal túraútvonalak találkozási pontja is. Irányjelző táblák mellett egy fabódét is találunk itt. Fedél alatt egy térképet helyeztek el, mely hasznosnak bizonyulhat a környéken kirándulók számára, a tájékozódáshoz.

Az útkereszteződéstől kelet felé, az út egy hirtelen kanyarral fordul vissza, a Csicsói várszikla irányába. Nyugat felé az út Hargitafürdőre tart, a Borvíz-patak völgyében. Egy harmadik út pedig, egy dupla kanyar után, észak felé tartva kerüli meg a Medvegödör tetejét.

A Piricske északi végében levő útkereszteződés...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Szeder-útkereszteződés Piricske rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc