Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Likas-kő - Korond
Erdély természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.
Fireking Safes deals Home office interior inspiration. Safes Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció! - GYIK

Likas-kő - Korond - Hargita megye 

Likas-kő - Korond, Rejtekhely - Hargita
RH2845

A Székelyudvarhely - Szováta útvonal mellett, Székelyudvarhely felől jövet, jobbról, Korondon felül 3 km-re van a Likaskő. A kő fölötti hegygerincet Likaskő-bércnek, a kő feletti fensíkot, mely művelhető és lakott terület, Likaskő mezejének nevezik. Bányai János a kemény pirokszén andezit breccsiában található karvastagságú lyukat mesterségesnek véli.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Bejelentkezés/Regisztráció
------------------------------------------------------
"Likas-kő - Korond" | Belépés/Regisztráció | 11 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

------------------------------------------------------
foundtext Újra a helyszínen, sikertelenül
Dátum: 2018.08.09. 12:15
 
Egy délelőtti több pontos keresgélésre indultunk. Ez volt az első állomásunk, de a dobozt illetően nem jártunk szerencsével. Majd a legközelebb több időt szánunk rá és reméljük, hogy sikerrel járunk.  


------------------------------------------------------
foundtext Kőlik
Dátum: 2018.04.07. 13:40
 
E rejtekhely mellett többször is elmentem, tavaly még meg is álltam, csak hazaérésem után gondoltam arra, hátha van doboz is itt. Hát van. De most az is elékerült.

 
Rejtekhely-fotók
Korond Likaskő
Likaskő 1 Korond LikaskőKözeli rejtekhelyek
Korondi kilato
1.88 km, 34 m szk.
Kalonda teto
2.78 km, 144 m szk.
Fugevara
2.86 km, 86 m szk.
Eros varunk nekunk az anyanyelv Korond 2003
3.2 km táv.
Vizimalom Korond
3.4 km, -139 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.11 másodperc