Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Székelykő - Dél
Erdély, illetve Székelyföld természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.

Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés Facebook csoport  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Székelykő - Dél - Fehér megye 

Székelykő - Dél, Rejtekhely - Fehér
RH0035

Az ötlet, hogy hagyományos ládákat is helyezzünk el, onnan jött, hogy a Székelykő-látogatók, miután feltornászták magukat a kék kereszt jelzésen a Nagy-árokban (innivalót az egész útra érdemes vinni), megtalálták a turistaútjelző táblát, még felkapaszkodnak a főcsúcsra, de aztán irány visszafelé, vagy ugyanazon az úton, ahol feljöttek, vagy pedig a piros jelzésen, északról kerülve meg a hegység tömbjét.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Ha nem hallottál még a geotrekkingről, akkor olvasd el ezt az ismertetőt: Székelykő - Dél - Geotrekking ismertető és népszerűsítő anyag

Bejelentkezés/Regisztráció
---------------------------------------------------------------------
"Székelykő - Dél" | Belépés/Regisztráció | 12 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

---------------------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

---------------------------------------------------------------------
foundtext Torockói túra második találata
Dátum: 2016.08.14. 16:35
 
Az északi doboz megtalálása után a déli fele folytattuk utunkat a csúcson keresztül. Könnyedén meglett a láda viszont nem tudtuk beleírni a nevünket a dobozba, mert nem nem volt benne semmilyen írószer. Még a csapatban levő lányoknak sem volt rúzsuk vagy szemceruzájuk. Valójában nem a láda rejtette a legszebb kincseket, hanem a rajta levő 2-3 kilós kődarab, melyen apró kagyló és csigamaradványok látszanak. Előbb ezt akartuk kicserélni egy Kinder figurára, végül otthagytuk a követ, hadd csodálja meg a megkövült múltat a többi ládakereső is. A "leletről" töltök majd fel fotót.


---------------------------------------------------------------------
foundtext Árok
Dátum: 2016.08.01. 16:15
 
Miután az északi dobozt nem sikerült megtalálnom s, hogy leküzdjem ezt a frusztációt, ami a torockói kirándulásomat végigkisérte, muszáj volt megtalálnom ezt a ládát. Sikerült. De, jól az árok végén van. Az ösvénytől derékig érő növényzetben kellett keresgélni, míg rátaláltam. Egyszerű helyen van, még a doboz is látszott.

 
Rejtekhely-fotók
Székelykő
A kis csapat a Székelykő csúcson SzékelykőKözeli rejtekhelyek
Kolyuk RH1833
0.36 km, -302 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc