Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Kolc-vár
Erdély természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.
Joy Carpets decor accents Brand Decor Accents Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció! - GYIK

Kolc-vár - Hunyad megye 

Kolc-vár, Rejtekhely - Hunyad
RH0045

Kolc-vár a Retyezát-hegység festői környezetének legromantikusabb, valamennyire épségben megmaradt vármaradványa. A Retyezát bejáratát védelmező vár romja Szuszény falu határában, a Malomviz patakának jobb oldalán levő sziklacsúcson emelkedik a magasba.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Bejelentkezés/Regisztráció
------------------------------------------------------
"Kolc-vár" | Belépés/Regisztráció | 4 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

------------------------------------------------------
foundtext Varkastely a Karpatokban
Dátum: 2013.05.06. 16:40
 
Az egyik legendas varromom az almaimban. Hazafele a Csernabol osztan ezt is megtalaltuk. Az az igazsag ide szerettem voln elrejteni egy ladat de mar megeloztek... nem mondta ezt senki sem a tarsaim kozul, hogy mar letezik itt valami. Igaz en sem dokumentalodtam elore??? Mivel mar megirva letezett, igy en is elrejtettem egy ladat itt. Igy egy varban ket lada. Tehat jobb ketto mint egysem... megfontolasbol.


------------------------------------------------------
foundtext Re: Kolc-vár
Dátum: 2012.09.19. 15:40
 
Geoládát nem találtam, de - ha minden igaz - ott voltam az újrarejtésnél. Szép a várhoz vezető erdei sétány, de még inkább a bércen álló büszke várrom. Körültekintés után szívesen időztem volna még, de siettünk a négyórás hátszegi buszra... Fényképezni is alig maradt idő, tanúskodik erről a minimális mennyiségű fotó.

 
Rejtekhely-fotók

Ez a látvány fogad az erdőből kilépvénKözeli rejtekhelyek
Malajesd vara
5.74 km, -124 m szk.
Lolaja vizeses
6.09 km, 315 m szk.
Pestere vedbarlang
7.07 km, -57 m szk.
Felsoszallaspatak
7.44 km, -279 m szk.
Pietrele vizeses
8.64 km, 758 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.12 másodperc