Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Csíkkarcfalva erődtemploma
Erdély természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.
Tempur Pedic Tempur Flex Prima Split Split King Size Mattress deals Bedroom interior design idea. Mattress Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció! - GYIK

Csíkkarcfalva erődtemploma - Hargita megye 

Csíkkarcfalva erődtemploma, Rejtekhely - Hargita
RH0464

Csíkkarcfalva a Nagyboldogasszony egyházközség központja, amely már az 1330-as években létezett. Ide tartozott Jenőfalván és Karcfalván kívül Dánfalva Oltfalvával, valamint Madaras. Ez utóbbi 1742-ben önállósul, Dánfalva pedig az 1920-as években.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Bejelentkezés/Regisztráció
------------------------------------------------------
"Csíkkarcfalva erődtemploma" | Belépés/Regisztráció | 21 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

------------------------------------------------------
foundtext Huncut rejtés
Dátum: 2014.04.12. 17:35
 
A megtalálást csupán a "skalp" szó segítette és az a megjegyzés, hogy Jenőfalva... huncut rejtés! Habon a cseresznye lett volna, ha még valami apró kincset is találunk ebben a cudar időben.


------------------------------------------------------
foundtext Csíkkarcfalva
Dátum: 2014.01.12. 11:00
 
A kulináris drájvin túránk első megállója volt ez a csészealj leszállópálya. Egy kicsit lassan ment ugyan Fekete Pákó megskalpolása, s talán gyorsabban ment volna, ha nem vezet félre egy kicsit a GPS, de végül csak sikerült begyűjteni ezt a skalpot is és folytathattuk útunkat fel az Asztalkőre. 

 
Rejtekhely-fotók
Karcfalva templom Jenőfalva
Jenőfalva felőli bejárat Karcfalva templom JenőfalvaKözeli rejtekhelyek
Szent Anna kapolna Csikszenttamas
1.95 km, 13 m szk.
Dugasfurdo 2
2.78 km, -40 m szk.
Dugasfurdo
2.86 km, -37 m szk.
Szent Anna feredo
2.93 km, 1 m szk.
Hosok emlekmuve Danfalva
2.98 km, -26 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.11 másodperc