Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Csíkkarcfalva erődtemploma
Erdély természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.
L Bookcase deals Bedroom interior design idea. Bookcases Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció! - GYIK

Csíkkarcfalva erődtemploma - Hargita megye 

Csíkkarcfalva erődtemploma, Rejtekhely - Hargita
RH0464

Csíkkarcfalva a Nagyboldogasszony egyházközség központja, amely már az 1330-as években létezett. Ide tartozott Jenőfalván és Karcfalván kívül Dánfalva Oltfalvával, valamint Madaras. Ez utóbbi 1742-ben önállósul, Dánfalva pedig az 1920-as években.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Bejelentkezés/Regisztráció
------------------------------------------------------
"Csíkkarcfalva erődtemploma" | Belépés/Regisztráció | 21 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

------------------------------------------------------
foundtext Huncut rejtés
Dátum: 2014.04.12. 17:35
 
A megtalálást csupán a "skalp" szó segítette és az a megjegyzés, hogy Jenőfalva... huncut rejtés! Habon a cseresznye lett volna, ha még valami apró kincset is találunk ebben a cudar időben.


------------------------------------------------------
foundtext Csíkkarcfalva
Dátum: 2014.01.12. 11:00
 
A kulináris drájvin túránk első megállója volt ez a csészealj leszállópálya. Egy kicsit lassan ment ugyan Fekete Pákó megskalpolása, s talán gyorsabban ment volna, ha nem vezet félre egy kicsit a GPS, de végül csak sikerült begyűjteni ezt a skalpot is és folytathattuk útunkat fel az Asztalkőre. 

 
Rejtekhely-fotók
Karcfalva templom Jenőfalva
Jenőfalva felőli bejárat Karcfalva templom JenőfalvaKözeli rejtekhelyek
Szent Anna kapolna Csikszenttamas
1.95 km, 13 m szk.
Dugasfurdo 2
2.78 km, -40 m szk.
Dugasfurdo
2.86 km, -37 m szk.
Szent Anna feredo
2.93 km, 1 m szk.
Hosok emlekmuve Danfalva
2.98 km, -26 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.18 másodperc