Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Kis-Királykő
Erdély természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.
Upgrade your dining room Brand Red Barrel Studio Dining Chairs Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció! - GYIK

Kis-Királykő - Brassó megye 

Kis-Királykő, Rejtekhely - Brassó
RH1383

Rejtő: vinterriket

A Királykő gerincének vonulata egy fordított L betű alakjához hasonlít. Ennek rövidebb, kelet felé megtörő szára a Zernyest felé emelkedő, 1818 m magas Kis-Királykő, mely ha magasságban nem is vetekedhet a Nagy-Királykővel, az innen élvezhető kilátás szépségében alighanem felülmúlja azt.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Bejelentkezés/Regisztráció
------------------------------------------------------
"Kis-Királykő" | Belépés/Regisztráció | 4 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

------------------------------------------------------
foundtext Egy gyönyörű túra volt
Dátum: 2016.07.17. 12:20
 
Reggel eső és köd. Gondoltuk egy kis séta gyanánt felmegyünk a Hasadék-nyeregbe. Akkoriban még nem voltam ennyire aktív ládakereső, és nem tudtam, hogy itt is van doboz. De sebaj mindig kell egy kis "ürügy" egy újabb visszaruccanáshoz. Mire felértünk a kilátóhoz felszakadoztak a felhők, és kisütöt a nap. Erre felmásztunk a Kis-Királykőre.

Én lemaradtam, hogy a dzsumbulyból halásszam ki a dobozt. Már csak ez egy kis kaland volt. Annyira sűrű, hogy csak a boróka fenyőkön egyensúlyozva lehet elérni a rejtekhez. A túratársakat az ikercsúcson értem útol, de a kereszt már sisterget, esőköpenyeket felvéve indultunk is lefele. Mire leértünk Zernyestre meg is voltunk száradva. Jó kis kaland volt.


------------------------------------------------------
foundtext Egyszerű
Dátum: 2014.08.10. 14:00
 
Hát én még ilyen egyszerűen álcázott dobozt nem láttam. Mintha a karácsonyfa alatt lett volna egy ajándék. Sajna teli volt vízzel. Így egy kicsit kitörölgettük és belepakoltuk két zacskóba, hátha a tartalma ezután száraz marad. Ebből az alkalomból jut eszembe egy ajánlat. Aki rejt, tegyen a dobozba egy nedvesség elszívót. Ppl. cipő vásárláskor kapsz ilyet a dobozban :) Domszi

 
Rejtekhely-fotók

Kis-Kiralykő 1Közeli rejtekhelyek
Hasadek nyereg
0.69 km, -217 m szk.
Curmatura menedekhaz
0.76 km, -347 m szk.
Letras szakadekvolgy
1.67 km, -205 m szk.
Szoros patak sziklai
2.2 km, -607 m szk.
Zernyesti szoros
2.5 km, -788 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.09 másodperc