Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Gáles-tó

Gáles-tó


A Gáles-tó a Gáles glaciális völgyben található. Egyike a Retyezát legszebb tavainak. Tekintélyes mérettel (3,68 ha) és mélységgel rendelkezik. Aki látni akarja, annak 1990 m magasságban kell felkapaszkodnia.

Időpont: 2012 szeptember 19
A rejtés típusa: Hagyományos geodoboz, pet előforma...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Turista látnivalók

Keressétek meg a Gáles-tó rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Nagy csucs
Fenyokkozti to
Zergebak-to
Papusa csucs

Hozzászólások
Pixel
A Retyezát legszebb tava...
Re: Délnyugat a végekről nézve...
Délnyugat a végekről nézve...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc