Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Állomás környéki tavak - Sepsiszentgyörgy

Állomás környéki tavak - Sepsiszentgyörgy


Utban a vasutallomas fele, jobbkez felol, atkelve az Olt hidjan, egy tavat lathatunk kis szigettel a kozepen. A szemet, lelket nyugtatoan, a toban kacsak is uszkalnak a halaszok bosszantasara. Valamikor szebb napokat is megert allomas menti to azert most is a kedvenc setalo helyeim koze tartozik. Egyik felol az Olt, mig a masik felol a to. Mindenutt meg hatalmas fuzfak, es andalgo parok... romantikus, nemde?

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Ügyfélre várva
Ügyfélre várva
A sziget
A sziget
Romantikára készen
Romantikára készen
Gördeszka-pálya
Gördeszka-pálya
Veszélyes híd
Veszélyes híd
Alvó úriember
Alvó úriember
Vizinövény
Vizinövény
Tó
Sziget
Sziget
Itt kéne legyen
Itt kéne legyen

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztrálj a játszóterünkre. Jelenleg több mint 6.500 általunk bemutatott rejtekhely vár arra, hogy felfedezd! Az általunk rejtett geodobozok egyediek. Kevés kivétellel, sehol máshol nincsenek közölve.

Keressétek meg a Állomás környéki tavak Sepsiszentgyörgy rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Gozmozdony
 • Hol volt Hol nem volt
 • Milleniumi fenyves Sepsiszentgyorgy
 • Szuletes
 • Posta epulete egykori Hungaria szallo

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Tomenti romantika - Tesztelek egy uj rejteket ott, es ha bevalik, ujratesszuk ezt...

 • Olt - A rejteket megtaláltam, de a dobozt, sajnos nem...

 • Ami mar csak a romantika volt akkor - Sajnalom, hogy mennyi szemettel szembesultem...

 • Elhanyagolt romantika - Ugy latszik jelentkezett itt is az enyeszet, mind nagyon sok helyen...

 • A romantika nyomában, a derékig érő csalánban - Miután megebédeltem a közeli Lukoil-kút melletti étteremben, ahol hozzáférhető áron ajánlanak napi menűt, elindultam egy dobozkereső sétára, a tó körül...

 • Bozót - Visszajövünk majd, de bozótvágó kést és csihányálló kezeslábast is hozunk majd magunkkal, mert most csak a reumánkat kúráltuk a tó mellett, miután megcsodáltuk a tavirózsákat... • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc