Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Gozmozdony
Hol volt Hol nem volt
Milleniumi fenyves Sepsiszentgyorgy
Szuletes

Hozzászólások
Tomenti romantika...
Olt...
Ami mar csak a romantika volt akkor...


Állomás környéki tavak - Sepsiszentgyörgy

Állomás környéki tavak - Sepsiszentgyörgy


Utban a vasutallomas fele, jobbkez felol, atkelve az Olt hidjan, egy tavat lathatunk kis szigettel a kozepen. A szemet, lelket nyugtatoan, a toban kacsak is uszkalnak a halaszok bosszantasara. Valamikor szebb napokat is megert allomas menti to azert most is a kedvenc setalo helyeim koze tartozik. Egyik felol az Olt, mig a masik felol a to. Mindenutt meg hatalmas fuzfak, es andalgo parok... romantikus, nemde?

Időpont: 2014 junius 1
Az újrarejtés időpontja: 2015 október 28
A rejtés típusa: Hagyományos geodoboz...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Gps koordináta

Keressétek meg a Állomás környéki tavak Sepsiszentgyörgy rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc