Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Astragalus vasalt mászóút - Munticsel-hegy

Astragalus vasalt mászóút - Munticsel-hegy


Az Astragalus vasalt mászóút az astragalus gyógynövényről kapta a nevét. A weben található egyik leírás szerint ez a kreatívitás növénye. Állítólag a határtalan lehetőségeket jelképezi. Hogy az ember képes bárminek a megtételére, amit elképzel vagy elhatároz.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Munticsel-gerinc
Munticsel-gerinc
Útvonalak
Útvonalak
Tájékoztató szöveg románul
Tájékoztató szöveg románul
Belépő árak
Belépő árak
Kötelező felszerelés
Kötelező felszerelés

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Astragalus vasalt mászóút Munticsel-hegy rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
  • Sugo szoros
  • Mosogep Bekasszoros
  • Sugo-ko kilatopont
  • Szurdok ko
  • Kis-Lucsko

  • Hozzászólások

    Pixel


    A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc