Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Sugo szoros
Mosogep Bekasszoros
Sugo-ko kilatopont
Szurdok ko

Hozzászólások


Astragalus vasalt mászóút - Munticsel-hegy

Astragalus vasalt mászóút - Munticsel-hegy


Az Astragalus vasalt mászóút az astragalus gyógynövényről kapta a nevét. A weben található egyik leírás szerint ez a kreatívitás növénye. Állítólag a határtalan lehetőségeket jelképezi. Hogy az ember képes bárminek a megtételére, amit elképzel vagy elhatároz.

A Munticsel - Súgó-szoros természetvédelmi, Natura 2000-es terület a Hargita megyével szomszédos Neamt megyében található. Érdekes, hogy míg a Súgó-patak által kialakított szoros még a Békás-szoros - Nagyhagymás Nemzeti Parkhoz tartozik, a Munticsel sziklagerinc már nem. Ez utóbbin, a Glod-kő nyugati sziklafalán alakították ki az új vasalt mászóutat.
További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Astragalus vasalt mászóút - Munticsel-hegy rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc