Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Haranglab Pottyand
Csikmenasag
Vasond volgye tanosveny
Sandor dombja

Hozzászólások


Fenyővize tanösvény - Pottyand

Fenyővize tanösvény - Pottyand


A Fenyővize tanösvény hossza: 800 m. A menetidő 1 óra. A szintkülönbség 5 m. A nehézségi szint könnyű. Az útjelző oszlopok színe világosbarna.

0. megálló - Pottyandi Erdei Iskola Ház
1. megálló - A patak élővilága
2. megálló - Útszéli gyomnövényzet
3. megálló - Acsalapu-"erdő"
4. megálló - Madarak, hüllők
5. megálló - Bükkös
6. megálló - Hegyi kaszálórét
6.1. megálló - Vadvirágok
7. megálló - Kenderáztató...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Fenyővize tanösvény - Pottyand rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc