Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Szentlélek-kápolna - Széphavas

Szentlélek-kápolna - Széphavas


Szentlélek-kápolna - Széphavas

Szent László-legendák

Míg a népszerû Mátyás király tetteirõl tréfás, elmés mesék és mondák maradtak fenn, Lászlóról csodaszerû dolgokat hirdetnek a mondák és regék. Az egyik legenda szerint a kunok elõl menekülni kényszerült, s fohászára kettéhasadt a tordai hegy: üldözõi nem érhették...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdélyi túracélpontok

Keressétek meg a Szentlélek-kápolna Széphavas rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Szep havas
Szephavas
Bukkloka ortodox kolostor
Gyimesi hago

Hozzászólások
Pixel
Köd...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.06 másodperc