Geotrekker
Navigálj valós időben a térképen, segítünk megtalálni a turisztikai látnivalót!
Vízimalom - Biharrósa - Rejtekhely-keresés - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Különleges látnivaló(általános kép - különleges látnivalók)

Vízimalom - Biharrósa | Hol van ez a hely?

A 19. századi fából készült vizimalom még most is működőképes. Ez az egyetlen a környéken, amelyet még használnak.

A malom épületét fából készítették, kisméretű tornáccal látták el. A malom Biharrósa 731. sz.

Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a térképen valós időben - bejelentkezés után.

***

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Vízimalom Biharrósa fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már több mint 22.550 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

>>> Fedezzétek fel Biharrósa és a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Vízimalom! Érdemes regisztrálni!

Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak a Vízimalom Biharrósa közelében?
Piciorul Porcului-csúcs. Jadolina-vízesés. Tisza-kő. Szerenád-vízesés. Emlékmű. Fátyol-vízesés. Miss-vízesés. Hodoaba-völgy vasalt mászóút. Zichy-vadászkastély. Béla-vár. Biharfüred. Ma népszerű kirándulóhely, sízőhely.
Harasztosi-Magura. Sokadszorra járva itt a Harasztosi-plájon elmondhatjuk, hogy aki ellátogat erre a helyre magával viszi e tájból áradó végtelen békét és nyugodtságot. (különleges hely geodobozzal)
Zichy-barlang. A festői szépségű, 3 km hosszú Révi-szorosban található a révi Zichy-cseppkőbarlang. Barlang és vízesés - Nem lévén látogatási nap, szerencsénk volt, hogy mégis beengedtek a barlangba. (látnivaló és geodoboz)
Ökrök-vízesés. Ökrök-vízesés - A Sebes-Körösbe ömlő Boiului patak mentén találjuk az Ökrök-vízesést. Tündérek sziklafala. (érdekes hely geoládával)

- Bihar megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Regisztrált felhasználók lehetőségei

 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • A látnivalók adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • Biharrósa térkép, OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Vízimalom gps koordináta letöltés
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás valós időben a térképen!

Néhány hozzászólás

  Sikerült eljutni Biharrósa környékére? Tetszett a Vízimalom? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen több mint 8.200 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

  Turisztikai látnivalók a közelben

  Farcu-bánya kristálybarlangja
  Farcu-bánya kristálybarlangja
  A Rosia patak szurdokvölgyében több kisebb, érdekes barlang található.
  Évszázados tölgy
  Évszázados tölgy
  Ez az évszázados kocsányos tölgy természeti ritkaság, törvényileg védett faj.

  Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Bihar megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Eddig több mint 3.550 kihagyhatatlan helyszínt mutattunk be.

  Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.