Navigálj valós időben a térképen, segítünk megtalálni az itt elrejtett kincsesládát!
Stanciu barlangja - Új turisztikai látnivalók - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Geotrekker

Stanciu barlangja | Hol van ez a hely?

Stanciu barlangja Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a térképen valós időben - bejelentkezés után.

***
Képek: A kőtenger, az erdő, és a felhő Bevetésre készen. * A fotókért jelentkezz be a felhasználói fiókodba!

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Stanciu barlangja fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már több mint 22.550 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Stanciu barlangja! Érdemes regisztrálni!

Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely-keresés Erdélyben geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

Milyen fontos látványosságok és látnivalók vannak a Stanciu barlangja közelében?
Pásztor-csúcs. (érdekes hely geoládával) Pásztor-csúcs. A Nagy-Királykő fűrészfog alakú gerince a Pásztor-orommal vagy Pásztor-csúccsal tetőzik, 2238 méteres magasságban. (különleges hely geodobozzal)
Spirla-menedékhely. 2.8 km-re. (turisztikai hely geoládával) Vladuska-nyereg. A hatar expedicionk kereteben eppen ezt a szakaszat jartuk be 2014-ben. (itt geodobozt is lehet keresni)
Anghelide-kanyon Nagy Kapu. Anghelide-kanyon - Nagy Kapu.
Thermopüla-átjáró Királykő-hegység. A Plaiul Foii menedékháztól indulva, a Hidak-völgye az egyik legrövidebb út, amely az említett sziklanyeregre kiérve, kivezet a hegység derekánál, északkelet-délnyugat irányban húzódó, jelzetlen ösvényre.
Tornyocska kapuval. Orlowski-forrás Királykő-hegység. Régebb jelzetlen útvonalon lehetett ide eljutni, ma a piros háromszöget követve indulhatunk ide, a Barcába ömlő Calinet-patak hídjától.
Románul - in limba romana: Pestera Stanciului Muntii Piatra Craiului

Természeti értékek
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Regisztrált felhasználók lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • A látnivalók adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Stanciu barlangja gps koordináta letöltés
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás a térképen

Néhány hozzászólás


 • Uregek es boltivek 1 - Szerencsem volt a ,,kommentarokkal" igy konnyebben meglett...
 • Fejfájás - Ha keresés közben beütnéd a fejed a barlang sziklafalába, csillapíthatod a fejfájást a geodobozban található gyógyszerrel...
 • Nehezen, de meglett - A keresgéléshez tanácsos sisakot tenni, ámde vigyázat, az üregben található fazék megtévesztő...
 • Egy ötletes rejtés Stanciu barlangjában - A megtalálást segítő információ téves volt...
 • Sikerült eljutni a környékre? Tetszett a Stanciu barlangja? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen több mint 8.200 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.


Turisztikai látnivalók a közelben


Stanciu sziklatornáca 0.09 km-re
RH1872 Stanciu sziklatornáca Királykő-hegység
Vörösöv
A Középöv déli gerinc alatti szakasza, a Nagy-kőfolyástól kezdődően, a Vörösöv vagy Vörös-orom nevet viseli.
Kijárat a Zárt-tisztásról 2 óránál
A Zárt tisztás, bár nehezen megközelíthető, nem is annyira zárt.
Csalán-völgyi varrótű 0.74 km-re
RH1879 Csalán-völgyi varrótű

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről Egyéb rejtekhelyekében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Felhasználóink eddig több mint 3.550 természeti értéket és történelmi-kulturális vonatkozású helyszínt mutattak be, a Kárpát-medencében.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.