Geotrekker
Navigálj valós időben a terepen, segítünk megtalálni a turisztikai látnivalót!
Hoanca Apei - Turisztikai túracélpont-adatbázis - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Hoanca Apei | Hol van ez a hely?

Hoanca Apei..

Térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a terepen valós időben - bejelentkezés után.

***

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Hoanca Apei fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már összesen 22747 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

>>> Fedezzétek fel a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Hoanca Apei! Érdemes regisztrálni!

Szállás

Szállás a közelben


Keress szállást Hoanca Apei közelében, egyszerűen és könnyen!
Kattintás előtt válaszd ki a szállástípust!

Fotóalbum, 1.7 km-re levő látnivalókkal: Szkerisórai-jegesbarlang (41 kép).
14714716061100
14714716091101
14714716101102
14714716111103
Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak a Hoanca Apei közelében?
Porcika-nyereg. Nagy-Bihar. A Bihar-hegységet Határoló tájegységek : ÉNY-on a Királyerdő É-ÉK-en a Vigyázó (Kalotahavas), K-ÉK-en a Gyalui-havasok, D-en és DK-en az Érchegység, DNY-on egy kis szakaszon a Zaránd-hegység, míg NY-on a Béli-hegyek, illetve a Belényesi medence. Jo túra - Az Aranyos völgyéböl, a Vércsorog vizesést érintve, a csucsra. (itt geodobozt is lehet keresni)
Ponor-rét. Itt található a Ponor-kitörés. Csodarét - A Csodavár felől érkeztünk a rétre. (itt geodobozt is lehet keresni)
Szentháromság-vízesés. Molhás dagadó tőzegláp. A temérdek tőzegláp az egyik különlegessége a Pádisnak, bár kevesen tudnak róla. Hazafelé Pádisról - 7 diák kíséretében a nedves Pádisról a bűn-rossz úton leereszkedve tettünk egy kis kitérőt ehhez a szép helyhez.
Ponor-forrás Bihar megye. Patak születik - A Ponor-réten a víznyelőktől sétáltunk a patak mentén. (turisztikai hely geoládával)

Hoanca Apei románul - in limba romana: Hoanca Apei

[ Fel ↑ ]

- Fehér megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.
[ Fel ↑ ]

Regisztrált felhasználók lehetőségei

 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Hoanca Apei adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás valós időben a terepen!

Néhány hozzászólás

  Sikerült eljutni a környékre? Tetszett a Hoanca Apei? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen 8224 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

  Turisztikai látnivalók a közelben

  Szkerisórai jegesbarlang
  Szkerisórai jegesbarlang
  Az Aranyosfői vagy Szkerisórai jegesbarlang Románia legnagyobb és leghíresebb jegesbarlangja.
  Vércsorog-vízesés
  Vércsorog-vízesés 7.8 km-re
  RH1993 Vércsorog-vízesés

  Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Fehér megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Már 3613 helyszínt mutattunk be.

  [ Fel ↑ ]
  Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2024 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.