Navigálj valós időben a térképen, segítünk megtalálni a turisztikai látnivalót!
Borvizfürdő - Gyergyóremete - Új turisztikai látnivalók - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Geotrekker

Borvizfürdő - Gyergyóremete | Hol van ez a hely?

A gyergyóremetei borvizfürdő messze földön hires volt a múlt században. Különböző betegségekre volt jó a viz. Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a térképen valós időben - bejelentkezés után.

***
Képek: Borviz fürdő Ahol meglehet pihenni A volt fürdő körüli rész Ahol jó idöben meg lehet áztatni a lábunkat :) Borvizforrás Borvízfürdő - 1 Borvizfürdő - 2 Borvizfürdő - 3. * A fotókért jelentkezz be a felhasználói fiókodba!

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Borvizfürdő Gyergyóremete fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már több mint 22.550 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel Gyergyóremete és a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Borvizfürdő! Érdemes regisztrálni!

Milyen fontos látványosságok és látnivalók vannak a Borvizfürdő Gyergyóremete közelében?
Kápolna Kicsibükk. Barlangi forrás Gyergyóditró. A gyergyóditrói Barlangi-forrás szomszédságában található a Szent Ioachim-ház és az Anna-kápolna.
Kőgomba Bakta-patak. (turisztikai hely geoládával) Fehér ház Gyergyószárhegy. Amennyiben a Gyergyószentmiklós, illetve Gyergyószárhegy felett őrködő Pricskére szeretnénk eljutni, és a Güdüc-patak völgyéből indulunk, utunk a Fehér háznak nevezett épületrom mellett vezet el. (különleges hely geodobozzal)
Rez-nyaka Gyergyóditró. Rez-nyaka, Gyergyóditró környéki túraösvények kiindulópontja.
Méhes-tető tőzegláp Görgényi havasok. A Görgényi havasokban, a Laposnya-patak gyűjtőmedrében helyezkedik el, északkeletre a Méhes-csúcstól (1130 m). (itt geodobozt is lehet keresni)

Természeti értékek - Hargita megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Regisztrált felhasználók lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • A látnivalók adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • Gyergyóremete térkép, OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Borvizfürdő gps koordináta letöltés
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás a térképen

Néhány hozzászólás


 • Magas fűben - A fürdő környéke feltűnően rossz állapotban van: a deszkák összetörve, a víz koszos...
 • Egy kis útba igazitás - Jó helyen kerestétek csak egy kicsit mélyebbre kellett volna ásni...
 • Feltűnő a környezetben - A Kecske-túrára menet itt találkoztunk a résztvevőkkel...
 • Sikerült eljutni Gyergyóremete környékére? Tetszett a Borvizfürdő? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen több mint 8.200 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.


Turisztikai látnivalók a közelben


Templom-téri park
A gyergyóremetei Szent Lénárd plébániatemplom 1771-ben épült.
Jézus Szent Szíve római katolikus templom 3.96 km-re
RH4670 Jézus Szent Szíve római katolikus templom Ditró
Tatárdomb
Szárhegy határában, a Ditró felé vezető út bal oldalán egy dombocska emelkedik fenyőfák koszorújában.
Vízimalmok
Garda Dezső történész adatai szerint az első gyergyóremetei malmok valószínűleg a Kőpatak mentén jöttek létre, majd a 18.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről Hargita megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Felhasználóink eddig több mint 3.550 természeti értéket és történelmi-kulturális vonatkozású helyszínt mutattak be, a Kárpát-medencében.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.