Navigálj valós időben a térképen, segítünk megtalálni a turisztikai látnivalót!
Levendula - Galócás - Új turisztikai látnivalók - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Geotrekker

Levendula - Galócás | Hol van ez a hely?

A galócási levendulakert a település déli szélén található, csendes környezetben. Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a térképen valós időben - bejelentkezés után.

***

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Levendula Galócás fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már több mint 22.550 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel Galócás és a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Levendula! Érdemes regisztrálni!

Milyen fontos látványosságok és látnivalók vannak a Levendula Galócás közelében?
Vízimalmok Eszenyő. Görgényi kőgombák. (turisztikai hely geoládával) Kecske-kő Görgényi-havasok. A Kecske-kő a Görgényi-havasok egyik legszebb kilátást nyujtó csúcsa, a Fancsal kialudt vulkán kráterperemének egyik kiemelkedő sziklája. (különleges hely geodobozzal)
Jézus Szent Szíve római katolikus templom Ditró. Templom-téri park Gyergyóremete. A gyergyóremetei Szent Lénárd plébániatemplom 1771-ben épült.
Gyergyóditró Mezei Imre makettjei. Gyergyóditró - Mezei Imre makettjei: Templom, Országház, és Lánchíd.
Borvizfürdő Gyergyóremete. Különböző betegségekre volt jó a viz.
Barlangi forrás Gyergyóditró. A gyergyóditrói Barlangi-forrás szomszédságában található a Szent Ioachim-ház és az Anna-kápolna.
Rez-nyaka Gyergyóditró. Medvebarlang Borszék. 14.2 km-re. (turisztikai hely geoládával) Románul - in limba romana: Lavanda Galautas

Természeti értékek - Hargita megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Regisztrált felhasználók lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • A látnivalók adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • Galócás térkép, OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Levendula gps koordináta letöltés
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás a térképen

Néhány hozzászólás


  Sikerült eljutni Galócás környékére? Tetszett a Levendula? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen több mint 8.200 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.


Turisztikai látnivalók a közelben


Urmánczy fedeles híd 3.4 km-re
RH3447 Urmánczy fedeles híd Maroshévíz
Urmánczy-kastély 4.41 km-re
RH3559 Urmánczy-kastély Maroshévíz
Termál-vízesés 4.58 km-re
RH3558 Termál-vízesés Maroshévíz
Bánffy-fürdő
A Bánffy fürdő 677 m magasságon található.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről Hargita megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Felhasználóink eddig több mint 3.550 természeti értéket és történelmi-kulturális vonatkozású helyszínt mutattak be, a Kárpát-medencében.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.