Geotrekker
Navigálj valós időben a terepen, segítünk megtalálni a turisztikai látnivalót!
Barlangvár - Erdőfalva - Turisztikai túracélpont-adatbázis - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Barlangvár - Erdőfalva

Barlangvár - Erdőfalva | Hol van ez a hely?

Az erdélyi Érchegység délkeleti részén, a festői Glodi szorostól kissé délre találjuk Erdőfalva községet, ahová legkönnyebben Szászváros felől Algyógyon keresztül juthatunk el. A déli irányból vezető úton Erdőfalvára érkezve a falu központjából már jól látható a községtől északra magasodó csipkézett sziklafal, mely számos üreget, hasadékot rejt magában...

Térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a terepen valós időben - bejelentkezés után.

***
Képek: Erdőfalva Sziklák Gyógyító forrás Forrás Erdőfalva Szoros 2521 2522 GoogleFöld útvonal GoogleFöld útvonal 1 a barlangvár. * A fotókért jelentkezz be a felhasználói fiókodba!

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Barlangvár Erdőfalva fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már összesen 22747 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

>>> Fedezzétek fel Erdőfalva és a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Barlangvár! Érdemes regisztrálni!

Szállás

Szállás a közelben


Keress szállást Barlangvár Erdőfalva közelében, egyszerűen és könnyen!
Kattintás előtt válaszd ki a szállástípust!

Fotóalbum, 0 km-re levő látnivalókkal: Erdőfalvi szoros, barlangvár (8 kép).
14714725121100
14714725131101
14714725141962
14714725151103
Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak a Barlangvár Erdőfalva közelében?
Református templom.   Torony nélküli, egytermes, gótikus alaprajzi jellegű épület.
Piros és Fekete. 20.8 km-re. Gözmozdony - Miután elterelö hadmüveletet tartottam egy ott lötyögö ittas (reggel fél tízkor) egyénnel, felemeltem a lappancsot és megtaláltam a . Kenyér-hegy. Arany-hegy lábánál. A láda az Arany-hegy lábánál, Piski (Simeria) közelében van. Másik láda - A régi ládát nem találtuk, helyén egy másik, 2016-ban rejtett láda van, rengeteg bejegyzéssel.
Aranyvár. Piski városka fölött, az Érchegység Nagyági csoportjának délii végében, az itt északnyugatra kanyargó Maros jobb partján fekszik Arany község. (látnivaló és geodoboz)
Arborétum. Fák - Itt GPS nélkül elég bajos a megtalálás. (turisztikai hely geoládával) Ferences templom és kolostor. Ferences kolostorról már 1260-ból van adat a vatikáni Varasinum írásos kódexben. Kolostor - Ez volt az első szászvárosi doboz, amit megkerestem. (látnivaló és geodoboz)
Kun Kocsárd emlékére. Mecénás - Tulajdonképpen a két doboz egymásra vigyáz. (turisztikai hely geoládával) Zsinagóga. A szászvárosi zsinagóga a XVIII. Zsidók - A zsinagóga az megtaláltatott.
Pád-i eltűnt magyarok. 23 km-re.
[ Fel ↑ ]

Természeti értékek - Hunyad megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.
[ Fel ↑ ]

Regisztrált felhasználók lehetőségei

  • Hozzászólás és bejelentés
  • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
  • Utolsó megtalálások és hozzászólások
  • Barlangvár adatlapjának követése
  • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
  • Erdőfalva térkép, OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
  • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
  • Navigálás valós időben a terepen!

Néhány hozzászólás

  • Útvonal a várhoz - Van egy másik egyszerűbb útvonal a barlangvárhoz...

Sikerült eljutni Erdőfalva környékére? Tetszett a Barlangvár? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen 8224 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

Turisztikai látnivalók a közelben

Máda barlangvár
Máda barlangvár
A Máda község északnyugati szélén, a Gyógyi-patak partja közelében álló utolsó ház kertje mellől indul északi irányban az az ösvény, melyen körülbelül 400 métert gyalogolva könnyen megtalálható a barlang.
Zubogó-vízesés
Zubogó-vízesés 11.21 km-re
RH4692 Zubogó-vízesés Feredőgyógy

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Hunyad megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Már 3613 helyszínt mutattunk be.

[ Fel ↑ ]
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2024 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.