Geotrekker
Navigálj valós időben a terepen, segítünk megtalálni a turisztikai látnivalót!
Hatolykai temető - Turisztikai túracélpont-adatbázis - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Hatolykai temető

Hatolykai temető | Hol van ez a hely?

Hatolyka temetőjének egyik érdekessége, egy sírhant, melynek -viselője- 1827-1951 közötti időszakban élt. Legalábbis a felirat szerint...

Térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a terepen valós időben - bejelentkezés után.

***
Képek: Az érdekes feliratrészlet A nevezetes sírkő A híres hatolykai sírkő A teljes felirat. * A fotókért jelentkezz be a felhasználói fiókodba!

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Hatolykai temető fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már összesen 22746 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

>>> Fedezzétek fel a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Hatolykai temető! Érdemes regisztrálni!

A legközelebbi település Hatolyka, 0.24 km távolságra található.
Szállás

Szállás Hatolyka - Kovászna vármegye


Keress szállást Hatolyka közelében, egyszerűen és könnyen!
Kattintás előtt válaszd ki a szállástípust!

Fotóalbum, 14.67 km-re levő látnivalókkal: Kovászna város környéke (24 kép). Vártető - Tündérvár - Siklópálya.
14714743631100
14714743641101
14714743671102
14714743691103
Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak a Hatolykai temető közelében?
Baross Gábor vasminiszter. A vasútügy fejlesztése terén elért eredményei miatt vasminiszternek nevezték, kora Széchenyi István közlekedéspolitikai eszméinek megvalósítóját tisztelte benne. Bódé - A bódé a helyén van, de a dobozt több percnyi kutakodás után sem került elő.
Fortyogófürdő. Mikor lesz ebből gálickő? - Rettenetesen lepattant hely. Református templom. 1497-ben Márkosfalva formában fordul elő.
Zsidó-temető. Barabás Miklós szobra. Csernatontol Katolnaig - Hat ez a rejtekdoboz egy nagyon kitett, helyen talalhato. (turisztikai hely geoládával) Városi kórház. 6.1 km-re. Az egykori kézdivásárhelyi Öregek Otthona, ma a Városi Kórház Pszichiátriai osztálya, az Állomás utca 35 szám alatt található.
Wertán-ház. Középkori temető Zabola határában. Zabola Kovásznától 7 km-re található északra. kijavitas - Ez igy van. (látnivaló és geodoboz)
Molnár Józsiás-park Kézdivásárhely. Hűlt helye - Hűlt helye a doboznak. Szőcs Mátyás-ház. A műemlék-épület az Állomás utca 16 szám alatt található.
Evangélikus-lutheránus templom. 6.2 km-re. A kézdivásárhelyi evangélikus-lutheránus templom a Dózsa György utca 10 szám alatt található.
Nagy Jáfet-ház. A műemléképületet a református egyháznak adományozták, jelenleg elhanyagolt állapotban van.
[ Fel ↑ ]

Történelmi-kulturális értékek - Kovászna megye
* A történelmi háttér és kulturális jelentőség részletei regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.
[ Fel ↑ ]

Regisztrált felhasználók lehetőségei

 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Hatolykai temető adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás valós időben a terepen!

Néhány hozzászólás

 • Érdekes évszámok - Sajnos nem találtam meg a geodobozt, úgy néz ki nyoma veszett...
 • Tenyleg a bal kezenel? - Hat en mind kerestem a bal kezenel ,,vakon" szegeny Terez neni sirjanal de nem talaltam sehol, es vegul lass csodat felpillantok a sirra es ott hevert a doboz a sir kozepetol balra  a tetejen a szelveresben...
 • Teréz mama - Meglett a centenárius sírkő...
 • Hamar elment - Korán elment, szegény, mondhatták a temetésen...
 • A nevezetes hatolykai sírkő - Most, hogy feltöltötted a képet, látom, hogy két név is szerepel az évszámok felett...

Sikerült eljutni a környékre? Tetszett a Hatolykai temető? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen 8224 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

Turisztikai látnivalók a közelben

Harangláb Hatolyka
Harangláb Hatolyka
Hatolykát ásványvize miatt már a legrégebbi leirásokban is fürdőmedencével rendelkező településként tartották nyilván.
Fortyogófürdő
Fortyogófürdő
Székelypetőfalva határában található Fortyogófürdőnek már az 1800-as években nagy látogatottsága volt.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Kovászna megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Már 3614 helyszínt mutattunk be.

[ Fel ↑ ]
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2024 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.