Navigálj valós időben a terepen, segítünk megtalálni az itt elrejtett kincsesládát!
Óriáspincetető - Eresztevény - Turisztikai látnivalók - Bejelentkezés/Regisztráció
 


Óriáspincetető - Eresztevény turisztikai látnivalói

Ereszteveny felett magasodik a Pincetető, az Óriáspincetetőn felépített térplasztika...

Térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a terepen valós időben - bejelentkezés után.

***

Néhány kép a Óriáspincetető - Eresztevény képtárból:

A dobozra Gabor Aron vigyaz
A dobozra Gabor Aron vigyaz
Oriaspinceteto
Oriaspinceteto
Pasztorok
Pasztorok
Szerelekek/kutyuk
Szerelekek/kutyuk
Óriáspince-tető
Óriáspince-tető

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet az Óriáspincetető Eresztevény fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már összesen 22623 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel Eresztevény és a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen az Óriáspincetető!

>>> Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

A legközelebbi település Maksa, 1,65 km távolságra található.
Orbán Balázs - A Székelyföld leírása: Eresztevény és Maksa környéke Eresztevény, néveredete. Óriás nevű hegyfok. Óriások pinczéje. Az e hegyfokon levő erőditvényi művek maradványa. Gábor Áron sírja és jellemrajza. Besenyő patak. Maksa, a régi székely gyűlések helye. Háromszéknek Maksán tartott közgyűlései. Maksa régi egyháza és harangja. Ur kútja. Kupa köve. Besenyő, régi temploma. Csentetető. Bábolna árka. Angyalos. Forró család. Tatárút. Janka feje. Várhányásnál régi erőd. Bálvány. Vaskapu. Dálnok. Dózsa György. Benkő Márton. Dálnoki Mihály. Ferenczi János. Dálnoki darabontok. Péter Simon. Albis. Zólyom Dávid. Pánczél Dániel.
Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak az Óriáspincetető Eresztevény közelében?
- SZNM 7 Maksa - Református templom 1,2 km-re. Ezt könnyű volt megtalálni - A kis dobozka szabadon volt, így könnyű volt megtalálni.
- Sepsibesenyő régi temploma Kovászna megye 2,2 km-re. A Csente-tető alatt, a Bodoki havas lábánál a Besenyő völgyében a nyolcvanas évek második felében a patak elzárásával víztárolót alakítottak ki  Azóta épülnek a hétvégi házak. Éppen hogy elértem - Nehezen lett meg a doboz. (különleges hely geodobozzal)
- Sepsibesenyői tó 2,8 km-re. A 2 km hosszú tó északkeleti oldalán Maksa község, a délnyugati oldalán pedig Besenyő falu található. Véletlenül parkoltunk a doboz mellé - Ebédkészítés közben kerestük meg a ládát. (itt geodobozt is lehet keresni)
- Református templom Réty 3,1 km-re. Először a 16-dik században, majd a 19-dik század második felében. Körülményes megközelítés - A geodobozt nagyon könnyű volt megtalálni, viszont elég körülményesre sikerült a templom megközelítése. (turisztikai hely geoládával)
- Milleniumi fenyves Rétyi Nyír 3,8 km-re. A Rétyi-nyír egy több hektáros természetvédelmi terület, növény- és állatritkaságai miatt Európa egyik csodája, a környékbeliek kedvelt turisztikai célpontja. Kis laza séta után - Kellemes, árnyékos hely, felüdülésnek kellemes. (különleges hely geodobozzal)
- Magyar Honvéd Rétyi Nyír 3,9 km-re. A szobrot 1942-ben állították az I. Törött, de megvan - A jelzett helyen megtaláltuk a dobozt.
- Lovak szobra Dálnok 4,2 km-re. Az egykori dálnoki ménes szálláshelye előtt áll a Lovak szobra, melyet Miholcsa József szobrász készített, az 1990-es évek közepe táján. A geodoboz a helyén, de a lovak már eltűntek - Brassó felől Kézdivásárhely felé tartottam.
- Komollói Nagyvár Réty 4,8 km-re. A vár a Feketeügy jobb partján fekszik egy magasabb teraszon. Kasztrum - Körbesétáltuk a kasztrumot, de nem sikerült a dobozt megkeresni zavaró tényezők, vagyis juhnyáj miatt.
- SZNM 9 Római kasztrum Komolló 4,9 km-re. Székelyek Nagy Kincskeresése - 9-dik stáció - Réty - Római kasztrum Komolló. Nem káromkodtunk, csak - A kis doboz kinn hevert a fűben.
- SZNM 6 Dálnok 5 km-re. Miholcsa József alkotását 2004 nyarán avatták fel. Reménykedtünk - Az előző - elég régi - bejegyzést olvasva, reménykedtünk, hogy mára már sikerült pótolni a hiányzó ládát.
- Lécfalva 5,4 km-re. Közigazgatásilag Nagyborosnyóhoz tartozik. Kultúrotthon - A várhegyi doboz adatait nézegetve vettem észre, hogy Lécfalván is van egy doboz.
- Dozsa Gyorgy mellszobra Dalnok 5,4 km-re.
- Angyalos 5,5 km-re. Honnan a falu szép neve, ha nem a reformáció előtti templom védőszentjéről, aki a két arkangyal, Szent György és Szent Mihály volt? Nos, lehet, hogy éppen róluk nevezték el a falut. Első dobozunk - Sikerült megtalálni a dobozkát, kicsit sáros, de ép állapotban.
- Várhegy Lécfalva 5,6 km-re. A Várhegy viszonylagos magassága kicsi, csak 20 m. A tehénpásztornak nincs internetje - GPS nélkül fedeztem fel újra ezt a helyet.
- Székelybánja vára Lécfalva 5,6 km-re. A várhegy nem más mint a felsőháromszéki medencéből kiemelkedő tektonikus tanúhegy, amelyet több száz évvel ezelőtt még, a Feketeügy teljesen körülfolyta, és csak az északkeleti részen kapcsolódott a fennsíkhoz. Nahat-nahat - Igaz mar 2013-ban talaltam egy rejtekladat itten a vadalmafa alatt.
- Református templom Egerpatak 5,9 km-re. A közigazgatásilag Réty községhez tartozó falucskától délkeletre, egy legelőnek használt dombocska tetején egykor vár álott, melynek emlékét a Fergettyűvár helynév őrzi. Mégis megtaláltuk - Hittünk a gyermekeknek, mikor a kapuhoz rohanva közölték: Lelakatolták! Nem ellenőriztük le, hogy esetleg dísz-e a lakat.
- Hunárka Rétyi Nyír 6,2 km-re. A Rétyi Nyírbe hatolva déli irányba először egy kevésbbé látszó, majd egy feltűnően széles homoktöltés halad, amely néhol 2 m-es magasságot is elér. Régi kedvenc hely - Gyakran eljárok a környékre, ismerőseimnek mindig felajánlom, hogy keressék a dobozkát.
- Kockás tulipán Rétyi Nyír 6,4 km-re. A kockásliliom, latin nevén Fritillaria meleagris, a liliomfélék családjába tartozó hagymás, egyszikű, évelő, fokozottan védett növényünk. Korábban nyíltak - Hideg ide vagy oda, a kockásliliomok április elején nyíltak az idén és a tavaly is.
- Dózsa György szobra Dálnok 6,5 km-re. Dálnok ősi székely falu, Kézdivásárhely közelében. Annyira rejtés, hogy már nem is rejtés - Kövek alatt, hát abból itt aztán van jó sok :) Ennek ellenére, nem kellett sokat keresgélni, hiszen ez a rejtés, ott "hányódik" mindenki szeme előtt :) Még jó, hogy az illetékesek nem gyűjtenek gyakran szemetet a környéken, mert kárba veszne.
- Emlékpark Dálnok 6,5 km-re. Emlékpark - Dálnok.
- Várhányás Maksán 6,9 km-re. A Várhányás egy erődített ősvár (pogányvár) volt, amelynek a 4-5 méter mély nyaksáncát ma is láthatjuk. A doboz maradékait összeszedtük - A tuskó teljesen elkorhadt.
- Fergettyűvár Egerpatak 7,5 km-re. A Fergettyűvár hegytetőjén ma már majden semmi sem látszik, nyomai eltüntette az eke vasa. Évek után az utam újra a Bibarc-tetőre hozott - Itt 2011 oszen Melivel ketten ladat rejtettunk.
- Református templom Fotosmartonos 7,6 km-re. Az 1567-i regestrumban Fotos 10 kapuval, Martonos 11 kapuval szerepel.
- Unitárius templom Szentivánlaborfalva 7,9 km-re. A szentivánlaborfalvi unitárius templom 1826 -ban épült.
- Katolikus templom Szentivánlaborfalva 7,9 km-re. Keresztes hadjárat - It komoly keresztesháború zajlott atyánkfiai között valamikor.
- Kézdialbis 8,5 km-re. Az 1567.
- Mező-tető Sepsimagyarós 8,6 km-re. A falu határában található legmagasabb pontról, a 717 méter magas Mező-tetőről, jól látszanak a félhold alakban elterülő környező települések: Uzon, Szentivánlaborfalva, Réty, Egerpatak, Szacsva. Mező-tető újra - Ha már erre jártunk visszarejtettük a dobozt egy szív alakú mélyedésbe, kövek takarásába.
- SZNM 10 Szentivánlaborfalva Szentiványi sírkápolna 8,6 km-re. Kutyák társaságában - Keresés közben a  szomszéd kutyák is odakerültek, kicsik, nem veszélyesek, csupán ugatósak, végül engedték megsimogatni is magukat.
- Halastó Szörcse 8,8 km-re. A virágzó kaszáló és a madarak kárpótolnak viszont, ha nem szeretsz halászni. A halasto - Ha mar volt Imecsfalva, lehetett Szorcse is.
- Csere-tető Lisznyó 8,9 km-re. A Csere-teto, vagy a helybeliek szerint 718 m magas Lisznyo-teto, a Lisznyo-patak es a Beldi-patak festoi kornyezeteben, a Bodzaforduloi-hegyek labanal fekszik.
- Kockás tulipán-erdő Szacsva 9,2 km-re. Az úttól balra van a csodálatos tulipánmező. Szép hely - Szép hely, könnyű megtalálni.
- Református templom Szacsva 9,2 km-re. A Szacsva patak felső völgyében egy dombtetőn, egy kivülről szerény, de belülről annál gazdagabb késő barokk templom található. Sötétben - A sötétedés ellenére megtaláltuk a korhadt csutakot, benne a téglát és a köveket, de a doboz nem került ki.
- Református erődtemplom Gidófalva 9,5 km-re. Sepsiszentgyörgytől észak-keletre, a Szépmező északi részén, az Olt bal parti teraszán fekszik Gidófalva. Alig - A templomot sajnos nem találtuk nyitva, pedig belülről is szívesen megnéztük volna, de még a templomkertbe sem lehetett bejutni.
- Református templom Étfalva Étfalvazoltán 9,8 km-re. Étfalva református temploma 1802-ben épült feltehetően egy korábbi helyén. Zoltán és Étfalva temploma - Aznap csak a táblagépemet vittem magammal, és menetközben derült ki, hogy lemerült az aksija.
- Barabás Miklós szobra Kézdimárkosfalva 9,8 km-re. Édesapja Barabás János, édesanyja Gaál Therézia. Csernatontol Katolnaig - Hat ez a rejtekdoboz egy nagyon kitett, helyen talalhato.
- Református templom Kézdimárkosfalva 9,9 km-re. 1497-benMárkosfalva formában fordul elő.
- Szörcse 10,1 km-re. Lakói a középkorban tiszta katolikusok, a reformáció után pedig reformátusok, a XVIII-dik században református anyaegyház, és azóta is csak református egyháza van, templommal.
- Borzvára Kispatakon 10,2 km-re. Kisborosnyó részének tekintik Kispatakot, pedig bő 1,5 kmtávolság választja el a két települést. A szaloncukrot kivettük - Jó mélyen volt, de megtaláltuk.
- Szacsvai panoráma 10,4 km-re. Egyik legszebb hely, erdemes felmenni - Kisse kicsi az odu, amiben a doboz van.
- Barokk kapu Zoltán Étfalvazoltán 10,6 km-re. Bodoktól délre az Olt bal partján található Étfalva. Hiányzó láda - Többször voltam Étfalván, de valahogy nem figyeltem erre a kapura.
- Millenniumi fenyves Sepsiszentgyörgy 10,8 km-re. Sepsiszentgyörgyön az állomástól északra, a csíki vasútvonal Kézdivásárhely felé elágazó szögében létesítették a millenniumi fenyvest. Emlekmuvek - Sepsiszentgyorgy emlekmuvei.
- Gőzmozdony Sepsiszentgyörgy 11,1 km-re. Ha már Marosvásárhelynek van gőzmozdonya, Sepsiszentgyörgynek is miért ne lenne? Ezt vettük vallatóra. Soros mozdony es nem Berci - Kersd elol, ahova befersz.
- Forrás az Olt partján Sepsiszentgyörgy 11,1 km-re. De csak az egyiket keresd a három közül. Aréna - Egyértelműen megtaláltam a rejtekhelyet, doboz viszont sehol.
- SZNM 11 Uzon Református erődtemplom 11,2 km-re. Az én kezem sem ért be - Elég sokat ástunk, találtunk benne törött üveget, fóliát, PET palack maradékot, de a dobozt nem értük el.
- Állomás környéki tavak Sepsiszentgyörgy 11,3 km-re. Útban a vasútállomás fele, jobbkéz felől, átkelve az Olt hídján, egy tavat láthatunk kis szigettel a közepén. Tomenti romantika - Tesztelek egy uj rejteket ott, es ha bevalik, ujratesszuk ezt.
- Református templom Lisznyó 11,5 km-re. Lisznyó neve szláv eredetű és erdőt jelent. Nagytakarítás volt - Ismét meglátogattuk e helyet, pihenőül szolgált egy biciklitúrán.
- Református templom Feldoboly 11,6 km-re. Feldoboly látnivalója a festett fastukkóval díszített mennyezetű, 1768-ban épített református temploma.
- Hol volt hol nem volt Sepsiszentgyörgy 11,7 km-re. .. egy játékos-absztrakt alkotás, mely az Oltmező úton, a fedett uszoda előtti kis zöldövezetben található. Alkotója Hosszú Zoltán, helyi szobrász és rajztanár. Autokra nezve - Hosszu Zoltan alkotasa ez a szobor, de meg tobb mint 200 szobra van szetszorva mindenfele.
- SZNM 5 Csernáton Hősök emlékműve 11,9 km-re. VIII. Állomás - Télen elég kopár a környék, nem annyira megnyerő, de megvan a maga varázsa.
- Zambler János szobor Csernáton 12 km-re. Fej - Könnyen megtalálható a rejtekhely, mivel közvetlenül az út mellett van, egy tömbház előtti parkocskában.
- Honfoglalási emlékmű Csernáton 12 km-re. Magyarok nyílaitól... - Ez is egy majdnem eltéveszthetetlen rejtekhely, mert csak a vak kereső nem találhatja meg.
- Orszagzaszlo es vilaghaborus emlekmu Csernaton 12 km-re.
- Régi kőhíd Csernáton 12 km-re. Régi, 1907-ben épült kőhíd - Csernáton. IX. Állomás - Ki kellett várni a megfelelő pillanatot, amíg a szomszéd udvarról nem figyelt senki.
- Sylvester Lajos emléktábla Csernáton 12 km-re. Újságíró - Lajos bátyám a falu jeles szülöttje.
- Unitárius templom Kilyén 12,2 km-re. Töredékesen megmaradt a szentségfülke is, az 1497-es évi dátumával.
- Református templom Sepsibodok 12,3 km-re. Sepsibodok látnivalója a református temploma, melynek különlegessége a hatalmas szívmintákkal díszített karzata. Bodok - Sikerült bejutnom a templomba.
- Szobrok a Bálház helyén Sepsiszentgyörgy 12,3 km-re. Ezen a helyen állt, az 1960-as években bekövetkezett lebontásáig, a régi kisváros kulturális épülete, a Bálház. Oreg fak a parkban - A valamikori Balhaz most szakszervezeti intezmeny.
- Törökvár 12,4 km-re. A keleti részén található a 918 m magas Küszürüs-tető. A láda jól van - Megtaláltuk.
- Születés szoborkompozició Sepsiszentgyörgy 12,6 km-re. A város központi parkjában, 2011 nyarán egy szobrásztábort rendeztek, ennek műterméke ez az alkotás is. Hol a szuletes? - Hat igen, megszuletni nem nagy dolog, csak lehet fajdalmas.
- Egykori Hungária szálló Sepsiszentgyörgy 12,6 km-re. Épült 1907-ben. Regi az uj kozott - Igen, a regi Hungaria szallo, epult a XX-dik szazad elejen.
- Református templom Kézdimartonfalva 12,7 km-re. Az 1567. Van doboz vagy nincs doboz - A kézdimartonfalvi temetőbe mentünk gyertyát gyújtani, és így kihasználva a lehetőséget megnéztem a református templomot is.
- Bronz Vilma Sepsiszentgyörgy 12,7 km-re. Bronz Vilma, az integető lány - Sepsiszentgyörgy. Bronzba ontott no - Vetro Artur alkotasa.
- Első világháborús hősök emlékoszlopa Sepsiszentgyörgy 12,9 km-re. Katonai temeto - Az elso vilaghaborus emlekmu a kozos temeto kozpontjaban talalhato, sajnos elgge elhanyagolt allapotban.
- Székely Nemzeti Múzeum Sepsiszentgyörgy 12,9 km-re. A sepsiszentgyörgyi Székely Nemzeti Múzeum, Kós Károly tervei alapján épült 1911-12-ben. Múzeumi kamera - Nem messze a rejtekhelytől parkoltunk, majd sétálgattunk a múzeum fele.
- Vártemplom Sepsiszentgyörgy 12,9 km-re. Itt emelkedik a város egyetlen megmaradt középkori műemléke, a református vártemplom, mely a XV-dik század végén és a XVI-dik század elején épült gótikus ízlésben. Sepsi 1 - Nagyon szép és csendes környék.
- Bod Péter Megyei Könyvtár 13 km-re. A Székely Nemzeti Múzeum könyvtára (100. Adatbázis-karbantartás - Furcsa volt, hogy a cinegék egy egész kicsi geodobozt találtak meg, habár a rejtehely képtárába feltöltött kép alapján a geodoboz nem pici.
- Szacsva vára 13 km-re. Vadlesben - Az út nagyon sáros volt, de ezt feledtette velünk a sok vad megpillantása.
- Bod Peter mellszobra Csernaton 13,1 km-re.
- Hegyestető Felsőcsernáton 13,2 km-re. Hegyestető - Felsőcsernáton.
- Lisznyópataki világvége 13,3 km-re. A világ kezdete vagy vége az az elhagyatott gyümölcsös? Valaki tud többet erről a völgyről? Mert csak sejtjük hogy hol vagyunk. Már jártunk a világvégén - A nyáron gombászgatni szerettünk volna a környéken, de ítéletidő ért utol, hogy a hely nevéhez illően stílusosan fejezzem ki magam.
- Óriáskő Szotyor 13,4 km-re. Az Óriáskő Szotyor határában, a falu felső végén, a sportpálya fölötti terasz oldalában van, a Köveskert nevű helyen. Érdekes darab - Érdekes darab, egy érdekes helyen.
- Szentkereszty-kastély Sepsiárkos 13,4 km-re. A Szentkereszty-kastély Sepsiárkos alsó végében helyezkedik el, a főutról jegenyesor által határolt ut vezet fel hozzá. egy szep park - Hat igen!A bejutas egy keveset nehezkes volt , de osztan ment miutan lepengettunk fejenkent 3 penzt.
- Kariatida szobor Sepsiszentgyörgy 13,4 km-re. A város központi parkjában, 2009 nyarán egy szobrásztábort rendeztek, ennek műterméke ez a szobor is. A Golgotan - A Kariatida Petrovics Istvan szobrasz alkotasa.
- Szoborpark Árkos 13,5 km-re.
- Nagy-Bogáts kúria Sepsiszentgyörgy 13,7 km-re. A 19-dik század végén, 1904-ben épült Szotyori Nagy Ferenc szemerjai földbirtokos tervei alapján. Kuria a Szemerjan - Ez egy szepen helyrehozott kuria.
- Kincsás vára Bodok-hegység 13,8 km-re. A Bodoki-tetőtől délre található az a havasi legelő, melyet Kincsás-tetőnek neveznek és amely tulajdonképpen Kincsás várának belterülete. Menedékkunyhó - Ezt a dobozt már évekkel ezelőtt is kerestem, de akkor sem találtam meg.
- Református templom Kálnok 13,9 km-re. Kálnok legismertebb személyisége Dr. Harangláb - Megtaláltam a dobozt is.
- Oltszemi emlékpark 13,9 km-re. Elkészültekor nagyon sokan megálltak, és megcsodálták a szép székelykaput, a zsindellyel fedett emlékművet. Nem annyira fontos a dobozka - Más játsztóterek szabályaival ellentétben itt nálunk akkor is jár a pont, ha a felhasználó nem találta meg a geodobozt.
- Sütei borvíz feredő 13,9 km-re. A sütei borvíz az oltszemi erdőben, a Sütei patak völgyfejében tör a felszínre. Oltszem II - A forrás környéke sajnos kezdett kicsit lepusztulni, de a víz jól esett.
- Unitárius vártemplom Sepsiárkos 14,2 km-re. A templomot ötszög alaprajzú várfal övezi, amelynek déli szögletén harangtorony látható. Csak körbejárni tudtam - Eddig is több alkalommal voltam a templomban, de most csak körbejárni tudtam.
- Ika vára Felsőcsernáton 14,2 km-re. Ika vára a Nagy- és az Ika-patakok által közrefogott Várbércen áll, egyetlen megmaradt zömtorony henger alakú formájában. A befedett torony - A Malomkertbe igyekeztünk buliba, amikor megpillantottuk a mutatós tornyot az új tetővel.
- Unitárius templom Kálnok 14,3 km-re. Ebből mára már csak a díszítőfaragás maradt élőben. Fatorony - Sikerült bejutnom a templomba.
- Leánykavár Oltszem 14,4 km-re. A Bodoki-havasok egy előhegyén található, melyet északon az Oltba torkolló Vár árka, keleten a Vár-patak és a déli oldalon a Sütei-patak határol. Oltszem III - A sütei forrás kudarca után egy újabb erdei sétát tettünk a Leánykavárhoz.
- Őrkő Sepsiszentgyörgy 14,4 km-re. Sepsiszentgyörgyön van egy érdekes hely, Őrkőnek hívják. Kőbánya - Kinyíltak a boldogasszony papucsai a Sugás pataka völgyében, s gondoltam az Őrkő úgyis útban van, hát akkor megkeresem az ott elrejtett dobozt.
- Veres barátok templomának romja 14,5 km-re. Sepsikőröspatak és Kálnok közötti dombon áll a Veres barátok templomának romja, XV-dik századi gótikus templommaradvány, melyet a helybeliek Kápolna néven ismernek. A torony még áll - A torony még áll, bár nem valami bizalomgerjesztő az állapota.
- Református templom Zalán 14,5 km-re. Orbán Balázs és Entz Géza szerint Zalán templomának román kori kapuzata feltehetőleg 12-13-dik századi eredetű, a zaláni református templom építésének legkésőbbi lehetséges időpontja 1319. Én vagyok a megmondó ember - Kedves Levi, ez a kérdés nem tartozik a zaláni református templom weboldalához.
- Erzsébet-kert Zalán 14,5 km-re. Erzsébet magyar királynéról kapta a nevét.
- Bodok-csúcs 14,5 km-re. A csúcsról csodaszép panoráma tárul elénk tiszta időben. A havason - Kicsit fújt a szél, de attól eltekintve szép napot töltöttem fenn a havason.
- Sepsiszentgyörgyi Panoráma 14,6 km-re. Romhalmaz - Keményen folyt holmi vezetékek lerakása, noha a felső víztározó már romhalmaz.
- Római katolikus templom Sepsiköröspatak 14,7 km-re.

Óriáspincetető Eresztevény románul - in limba romana: Dealul Pivnitele Mari Moacsa


Természeti értékek - Kovászna megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.
[ Fel ↑ ]

Regisztrált felhasználók lehetőségei

 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Óriáspincetető adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában - Eresztevény térkép
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás valós időben a terepen!

Hozzászólások

 • Sanderoval a tetőn - Egy igazi élmény ezen a tetőn állni...
 • Emlékmű - Megtaláltam! Azonban, szerintem nem lesz hosszú életű azon a helyen...
 • Kémeink jelentették - Kémeink jelentették hogy a doboz eltűnt a vágta porában...
 • A doboz épségben megvan - Kivettem belőle a geocoint...
 • Kellemes hely - Szep, kellemes hely, szivesen jarok ki arra...
 • Imádjuk a helyet - Egy szép meleg napon találtunk rá...
 • Ilyenek és ennyien vagyunk - Az Óriáspince-tető földrajzilag és tulajdonjogilag Eresztevényhez tartozik...
 • Óriáspincetető - Egy kellemes délutáni séta közben megtaláltuk ezt a dobozt is...
 • Rendben - Szerintunk ez a hely megerdemli a dobozkat...
 • A bejegyzés típusa - hangyalka, kérlek figyeljetek oda a bejegyzés típusánál...

Sikerült eljutni Eresztevény környékére? Tetszett az Óriáspincetető? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen 8231 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

Rejtett látnivalók a közelben

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Kovászna megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Már 3727 helyszínt mutattunk be.

[ Fel ↑ ]
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2024 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.